Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Prince Philip

Skärholmen,  Sverige

Quality Hotel Prince Philip är ett modernt affärshotell i södra Stockholm, med konferensavdelning, restaurang och bar. Hotellet ligger ca 10 minuters bilfärd från Stockholmsmässan och du tar dig enkelt in till Stockholm city med tunnelbanan.

Quality Hotel Prince Philip 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Prince Philip

Hos oss på Quality Hotel Prince Philip i Skärholmen får du den allra bästa hjälpen med planering och genomförande av såväl små som stora möten och konferenser. Vi har en engagerad, glad och tillmötesgående personal som finns här för dig hela vägen.

Konferenslokaler

Vår konferensavdelning har nio moderna konferenslokaler i olika storlekar, perfekt för såväl styrelsemöten som större konferenser. Vår största lokal rymmer upp till 120 personer i biosittning. I alla möteslokaler finns modern teknisk utrustning.

Quality Breaks

I anslutning till lokalerna finns trevliga utrymmen för en bensträckare eller en kopp kaffe med gott fikabröd. Här finns dessutom frukt, vatten, kaffe, te, mjukglass och popcorn som vi bjuder på under konferensdagen för att hålla humöret på topp. I restaurangen Calle P serveras vår populära lunchbuffé och à la carte-middag. Läs mer om mat och dryck under konferensen här.

Eventlokaler

Fest, årsmöte, mässa eller något annat stort? Vi har eventlokaler för 120 personer. Förverkliga ditt drömevent på Quality Hotel Prince Philip! 

Aktiviteter

Kombinera gärna er konferens med en aktivitet. Kontakta oss för förslag.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågningar på
08-680 25 20 eller via
q.prince.philip@choice.se.

2.260.167.953 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK