Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Prisma

Skövde,  Sverige

Quality Hotel Prisma är ett modernt konferens- och familjehotell i hjärtat av Skövde. Centralt beläget vid Boulognerparken och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shoppinggatan och restauranger.

Quality Hotel Prisma 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Prisma

60% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 83 gästomdömen.
3,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
4

Godkänt!

den 17 augusti 2015, Karlstad, Sweden, per236

Bra frukost med färskt bröd. Rummet va rent och fräscht. Personalen vi träffade va trevlig och tillmötesgående. Bra garage som va gratis. Hotellet ligger centralt. Uteplatsen kan beh…

Bra frukost med färskt bröd. Rummet va rent och fräscht. Personalen vi träffade va trevlig och tillmötesgående. Bra garage som va gratis. Hotellet ligger centralt. Uteplatsen kan behöva en uppfräschning.

Svar från ägaren

den 29 augusti 2015

Vad roligt att ni hade en trevlig vistelse hos oss! Trevligt att höra att ni uppskattade både frukost och rum och att ni blev väl omhändertagna av personalen. Vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss vid ert nästa besök i Skövde.

Läs mer
4

Lugnt läge

den 9 augusti 2015, Huddinge, Sverige, Haj141

Hotellet låg precis utanför stadskärnan med Bolognaparken alldeles intill där man kunde njuta av lugnet. Man kunde lätt gå in till stan på ca 10 min. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Trevl…

Hotellet låg precis utanför stadskärnan med Bolognaparken alldeles intill där man kunde njuta av lugnet. Man kunde lätt gå in till stan på ca 10 min. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Trevliga rum

Svar från ägaren

den 29 augusti 2015

Tack för det fina betyget, vi blir alltid lika glada när vi får höra att våra hotellrum är omtyckta och att personalen ger ett trevligt bemötande. Vi önskar er varmt välkomna tillbaka till oss i framtiden.

Läs mer
4

Bra familjehotell

den 7 augusti 2015, , David S

Ett bra hotell för övernattning med familjen efter exv ett besök på Skara sommarland. Ligger några minuters gångväg från centrum i ett lugnt område, precis nära den vackra Boulognerskogen. Utifrån ser…

Ett bra hotell för övernattning med familjen efter exv ett besök på Skara sommarland. Ligger några minuters gångväg från centrum i ett lugnt område, precis nära den vackra Boulognerskogen. Utifrån ser hotellet riktigt trist ut. Även entrén och receptionen ger ett tråkigt intryck, därför blev man oerhört positivt överraskad när man klev in i det nyrenoverade rummet. Modernt, fräscht och välstädat. Nya fönster. Bodde i ett lite större familjerum lagom stort för familj med 2-3 barn. Sköna sängar även om bäddsoffan som barnen sov i kunde varit mjukare (det saknades bäddmadrass). Enkelt badrum med badkar. Tyvärr ingen AC vilket gjorde det lite varmt, men med en bordsfläkt o öppet fönster var det inga problem trots en varm dag. Lite lyhört från korridoren men lugnt utifrån på natten. Frukosten var jättebra med allt man kan önska sig. Dock en oerhört tråkig matsal i källaren. Trevlig personal som gav barnen en välkomstpåse med bl a såpbubblor o pennor o gratis glassbiljett. Hade dock önskat att de kunde gett lite mer tips på turistmål i Skövde när vi frågade. Fick bara en karta o tidning, inga konkreta tips. Kan rekommendera detta hotell.

Svar från ägaren

den 29 augusti 2015

Tack för att ni har tagit er tid att dela med er av era synpunkter på er vistelse hos oss, det uppskattar vi. Trevligt att höra att ni tycker att ert rum passade bra för hela familjen och att ni uppskattade barnens välkomstpåse. Stort tack för rekommendationen, vi önskar er varmt välkomna tillbaka till oss nästa gång ni besöker Skövde!

Läs mer
4

Bra standard hotell med bra läge

den 3 augusti 2015, Skövde, Camilla S

Rent på rummen. Bra personal. Plus för kaffeautomat i foajén. Bra frukost. Dock kan "äggröran" göras bättre för lös på frukostbuffén. Saker o möbler används av många men lite utbyte/uppfräschning kan…

Rent på rummen. Bra personal. Plus för kaffeautomat i foajén. Bra frukost. Dock kan "äggröran" göras bättre för lös på frukostbuffén. Saker o möbler används av många men lite utbyte/uppfräschning kan vara bra för helhetsintryck. Trevlig personal. Bra läge nära till centrum och station. Tycker det är bra med minibar, men tok för dyrt. Ett litet choklad 27 kr ingen bra deal. Förstår det inte kan va superbilligt men fantasipriser inte bra.
Läs mer
3

Helen

den 31 juli 2015, Stockholm, Sverige, 854helenl

Hotellet var OK ,förutom att det är ganska lyhört. Nära till centrum , ca. 10 minuters promenad. Garage under hotellet så man inte behövde ha bilen på gatan.Personalen i receptionen var väldigt tillmö…

Hotellet var OK ,förutom att det är ganska lyhört. Nära till centrum , ca. 10 minuters promenad. Garage under hotellet så man inte behövde ha bilen på gatan.Personalen i receptionen var väldigt tillmötesgående och behjälplig då man hade frågor.

Svar från ägaren

den 29 augusti 2015

Tack för att du har tagit dig tid att recensera din vistelse hos oss. Vad roligt att höra att du fick ett gott bemötande av personalen under ditt besök. Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss!

Läs mer
2.210.164.555 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK