Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Skövde, Sverige

Quality Hotel Prisma

Skövde,  Sverige

Quality Hotel Prisma är ett modernt konferens- och familjehotell i hjärtat av Skövde. Centralt beläget vid Boulognerparken och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shoppinggatan och restauranger.

Quality Hotel Prisma 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Prisma

60% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 125 gästomdömen.
3,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
3

Okej

den 21 juni 2016, Lerum, Sverige, jessicabK6782SK

Ett hotell med gångavstånd till centrum. Trevlig personal med bra service. Behöver frächas upp dock. Var svårt att komma in med barnvagnen. Men vill man bo billigt och bra så kan jag rekommendera de…

Ett hotell med gångavstånd till centrum. Trevlig personal med bra service. Behöver frächas upp dock. Var svårt att komma in med barnvagnen. Men vill man bo billigt och bra så kan jag rekommendera detta hotell.
Läs mer
4

bra

den 10 juni 2016, Skövde, Sverige, Ann-Sofie A

Bra kunde ha varit luftkonditionering varmt på rummet fönstret var uppe men det hjälpte inte. kylskåp med dryck första hotel jag har varit på som har kuddar så man blir nöjd dom är alltid fötter lågt…

Bra kunde ha varit luftkonditionering varmt på rummet fönstret var uppe men det hjälpte inte. kylskåp med dryck första hotel jag har varit på som har kuddar så man blir nöjd dom är alltid fötter lågt eller för högt man är olika

Svar från ägaren

den 19 juni 2016

Tack för att du har tagit dig tid att dela med dig av dina synpunkter på din vistelse. Då vi saknar luftkonditionering erbjuder vi i stället fläktar för utlåning i receptionen som kan hjälpa till att få rummet lite svalare. Kul att höra att du tyckte om våra kuddar! Vi önskar dig hjärtligt välkommen tillbaka till oss i framtiden.

Läs mer
4

Centralt och trevligt!

den 9 juni 2016, Kungsbacka, Sverige, agranfors

Centralt läge med bra parkeringsmöjligheter. Gångavstånd till centrum och nära med bil till alla köpcentrum. Rummet var rent och fräscht, men saknade dock ett litet kylskåp. Tillmötesgående och trevli…

Centralt läge med bra parkeringsmöjligheter. Gångavstånd till centrum och nära med bil till alla köpcentrum. Rummet var rent och fräscht, men saknade dock ett litet kylskåp. Tillmötesgående och trevlig personal. Fri eftermiddagsfika och kvällsmat.

Svar från ägaren

den 19 juni 2016

Vad roligt att ni hade en trevlig vistelse hos oss! Tack för det fina omdömet, vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss.

Läs mer
2

Slitet hotell, med liten frukost

den 7 juni 2016, Olofström, Sverige, Jimmie T

Tyvärr det sämsta hotellet jag sovit på. Sängarna var inte sköna, rummen behöver rejäl uppfräschning, frukosten var sparsam, dock plus för gratis parkering. Åker ni hit med barn som ska bo på hotell…

Tyvärr det sämsta hotellet jag sovit på. Sängarna var inte sköna, rummen behöver rejäl uppfräschning, frukosten var sparsam, dock plus för gratis parkering. Åker ni hit med barn som ska bo på hotell så välj ett annat så de får hotellkänslan. Tyvärr ser detta ut som ett slitet hus. Kanske betydelselöst då du är där I tjänsten, men som familjeaktivitet så finns det andra hotell i Skövde som är betydligt bättre.

Svar från ägaren

den 19 juni 2016

Vi tycker naturligtvis att det är tråkigt att höra du inte var så nöjd med din vistelse hos oss. Däremot uppskattar vi att du har tagit dig tid att dela med dig av dina synpunkter så att vi får möjlighet att förbättra oss. Hotellets standard är något som vi arbetar kontinuerligt med att förbättra, och vi har nyligen renoverat en del av våra hotellrum. Roligt att du uppskattade vårt gratis parkeringsgarage under ditt besök.

Läs mer
5

Morsdagshelg

den 30 maj 2016, Skövde, 934ulrikal

Tillbringade en mysig Morsdagshelg tillsammans med min mamma, en väninna och hennes mamma på hotellet. Blev mycket imponerad. Rymliga och fräscha rum. Trevlig personal. Fin frukost. Även läget var väl…

Tillbringade en mysig Morsdagshelg tillsammans med min mamma, en väninna och hennes mamma på hotellet. Blev mycket imponerad. Rymliga och fräscha rum. Trevlig personal. Fin frukost. Även läget var väldigt bra, nära till allt men ändå tillräckligt lugnt så man fick ro att sova gott i sköna sängar.

Svar från ägaren

den 2 juni 2016

Vad roligt att höra att ni fick en trevlig Morsdagshelg hos oss på Prisma! Tusen tack för det fina omdömet. Vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss i framtiden.

Läs mer
2.320.94.000 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK