Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Prisma

Skövde,  Sverige

Quality Hotel Prisma är ett modernt konferens- och familjehotell i hjärtat av Skövde. Centralt beläget vid Boulognerparken och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shoppinggatan och restauranger.

Quality Hotel Prisma 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Prisma

60% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 100 gästomdömen.
3,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
5

Resa

den 2 februari 2016, Skövde, Sverige, 246erikas

Ett bra hotell som håller standarden för en jobbnatt. Trevlig barpersonal och fin frukost. Rummet var rent och fint men det saknades morgonrock och schampoo till rumskamraten. Trevligt bemötande och b…

Ett bra hotell som håller standarden för en jobbnatt. Trevlig barpersonal och fin frukost. Rummet var rent och fint men det saknades morgonrock och schampoo till rumskamraten. Trevligt bemötande och bra att man kan betala med kortet som redan är inlaggat innan vilket gör att det går snabbt att checka ut.

Svar från ägaren

den 5 februari 2016

Vad roligt att ni hade ett trevligt besök hos oss! Tack för att ni har tagit er tid att dela med er av era synpunkter på er vistelse hos oss, det uppskattar vi. Vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss i framtiden.

Läs mer
5

Mycket bra

den 25 januari 2016, Skövde, Sverige, 635katarinaw

Jag tycker det va mycket fint och bra. Receptionisterna va mycket trevliga och hjälpte oss med diverse saker. Vi har hade en mycket trevlig upplevelse hos er. Fräscht och fint . Kommer säkert att besö…

Jag tycker det va mycket fint och bra. Receptionisterna va mycket trevliga och hjälpte oss med diverse saker. Vi har hade en mycket trevlig upplevelse hos er. Fräscht och fint . Kommer säkert att besöka er igen.

Svar från ägaren

den 27 januari 2016

Vad roligt att höra att ni hade en trevlig upplevelse hos oss! Tack för att du har tagit dig tid att dela med dig av dina synpunkter på er vistelse hos oss, det uppskattar vi. Vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss!

Läs mer
4

Centralt hotell med väldigt trevlig personal

den 13 januari 2016, Kungälv, Sverige, Jörgen L

Hotell Prisma har ett centralt läge, mysige rum, väldigt bra råvaror till frukost, gratis parkering, tillgång till bastu och väldigt trevlig personal. Jag och min fru kan varmt rekommendera detta hote…

Hotell Prisma har ett centralt läge, mysige rum, väldigt bra råvaror till frukost, gratis parkering, tillgång till bastu och väldigt trevlig personal. Jag och min fru kan varmt rekommendera detta hotell!

Svar från ägaren

den 16 januari 2016

Tusen tack för det fina omdömet, vad roligt att ni trivs så bra hos oss! Vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss i framtiden.

Läs mer
5

Tommy

den 14 december 2015, Sundborn, Sverige, tommyl842

Min familj och jag har vid flera tillfällen bott på Quality Hotel Prisma och fortsätter komma tillbaka på grund av: Bra pris, bra bemötande och perfekt tillgänglighet, vi kommer garanterat tillbaka ti…

Min familj och jag har vid flera tillfällen bott på Quality Hotel Prisma och fortsätter komma tillbaka på grund av: Bra pris, bra bemötande och perfekt tillgänglighet, vi kommer garanterat tillbaka till er, tack

Svar från ägaren

den 16 december 2015

Stort tack för det fina omdömet, vi blir väldigt glada över att höra att ni trivs så bra hos oss! Vad roligt att ni kommer tillbaka igen, vi önskar er hjärtligt välkomna.

Läs mer
5

Mycket nöjd!

den 30 november 2015, Kristinehamn, Sverige, mariakJ8651YE

Trevligt bemötande, fantastiskt service och underbar frukost! Vi fick alla våra behov tillgodosedda och vi är väldigt nöjda alla sex i sällskapet! Parkeringshuset var fräscht och rymligt. Bättre kan…

Trevligt bemötande, fantastiskt service och underbar frukost! Vi fick alla våra behov tillgodosedda och vi är väldigt nöjda alla sex i sällskapet! Parkeringshuset var fräscht och rymligt. Bättre kan det knappast bli!

Svar från ägaren

den 11 december 2015

Vad roligt att ni var så nöjda med er vistelse hos oss, tusen tack för den fina recensionen! Vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss i framtiden.

Läs mer
2.280.169.511 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK