Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Prisma

Skövde,  Sverige

Quality Hotel Prisma är ett modernt konferens- och familjehotell i hjärtat av Skövde. Centralt beläget vid Boulognerparken och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shoppinggatan och restauranger.

Quality Hotel Prisma 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Prisma

60% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 88 gästomdömen.
3,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
3

Lovade för mycket som de inte kunde hålla...

den 5 oktober 2015, Lidköping, Sverige, Emilia M

Bokade detta hotell då jag bokade ett Realxpaket för min sambo och mig när vi skulle fira vår 5-års dag! Sa att jag ville att de skulle vara några extra fint och ville ha ett större rum med badkar (ho…

Bokade detta hotell då jag bokade ett Realxpaket för min sambo och mig när vi skulle fira vår 5-års dag! Sa att jag ville att de skulle vara några extra fint och ville ha ett större rum med badkar (hoppades att de kanske kunde fixa blommor eller choklad på rummet men inte de). Vet inte var dom klassar som stort rum för stort rum var det inte. Fanns plats för säng men stod väldigt nära väggen så när man klev upp steg man rätt in i väggen, fanns soffa och tv och skrivbord men inte vad jag kallar ett stort rum. Badrummet var i det minsta laget, om du lutade huvudet fram när du satt på toa slog du i handfatet. Och när jag skrev att vi önskade badkar vore det bra om iallafall minst en av oss kunde få plats i det! Väldigt litet! Var även dåligt städat med stora gamla "högar" av tvålfläckar i golvet, ingenstans att ha neccesären på. Rummet i sig var annars fint och så men hade en väggfläkt som väsnades som in i! Blev inte mycket sömn med en dånade fläkt precis över sängen! Hade även sagt till i förväg när vi bokade att jag ville ha glutenfritt bröd till frukosten om de gick att ordna och de skulle inte vara några problem sa dom, påpeka även när vi checka in om de gick att få glutenfritt bröd och de skulle de finnas de var bara att fråga serveringspersonalen så ordna dom det. När vi sen skulle äta frukost så fanns de såklart inget glutenfritt bröd!! "Finns glutenfritt knäckebröd bara! sa dom, som var mjukt och äckligt! Ingen bra frukost, gick därifrån hungrig! Det som var bra var att det fanns många kuddar på rummet, flera extra kuddar att välja på och att det hade parkering inomhus för sina gäster!

Svar från ägaren

den 9 oktober 2015

Vad tråkigt att höra att storleken på rummet och badkaret inte var vad ni hade tänkt er. Vi gjorde vårt bästa för att tillgodose era önskemål om finare rum, badkar och dubbelsäng genom att ge er ett av våra nyrenoverade rum. Sedan kan vi hålla med dig om att det inte ska vara tvålfläckar på golvet, och detta kommer vi att ta upp med städpersonalen. När det gäller frukosten har vi som regel att alltid kunna erbjuda våra gäster glutenfritt bröd. Tyvärr måste något ha gått fel vid det här tillfället, och det ber vi om ursäkt för. Vi kommer att ta upp saken med vår frukostansvariga för att se till att det inte kommer att inträffa igen i framtiden. Tack för att du har hjälpt oss att uppmärksamma problemet. Vi uppskattar att du har tagit dig tid att dela med dig av dina synpunkter på din vistelse hos oss och önskar dig en fortsatt trevlig dag.

Läs mer
5

På helgbesök i Skövde

den 4 oktober 2015, Stockholm, Sverige, Åsa E

Vi trivs väldigt bra på prisma och har bott där flera gånger. Bra läge nära stan och härliga Bolognerskogen med parkvägar att springa på och jättefin lekplats. Finns gott om gratis parkering och nära…

Vi trivs väldigt bra på prisma och har bott där flera gånger. Bra läge nära stan och härliga Bolognerskogen med parkvägar att springa på och jättefin lekplats. Finns gott om gratis parkering och nära till stationen om man kommer med buss eller tåg. Mycket bra boende om man söker något enklare men ändå med hotelstandard.

Svar från ägaren

den 9 oktober 2015

Vad roligt att höra att ni trivs så bra hos oss! Tack för att du har tagit dig tid att dela med dig av dina synpunkter på er vistelse hos oss. Vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss i framtiden.

Läs mer
4

Godkänt

den 29 september 2015, Nyköping, Sverige, beng2veg

Synd att det var badkar i stället för dusch. Saknade helgöppet i hotellets restaurang. För övrigt bra sängar och rymligt rum, som var bra städat. Plus även för gratis garageplats och hotellets lugna l…

Synd att det var badkar i stället för dusch. Saknade helgöppet i hotellets restaurang. För övrigt bra sängar och rymligt rum, som var bra städat. Plus även för gratis garageplats och hotellets lugna läge strax utanför centrum.

Svar från ägaren

den 2 oktober 2015

Tack för att du har tagit dig tid att dela med dig av dina synpunkter på din vistelse hos oss. Vissa av våra rum är utrustade med badkar och vissa med dusch. Har du vägarna förbi oss igen får du gärna efterfråga ett rum med dusch vid ankomst till hotellet, så gör vi vårt bästa för att tillgodose ditt önskemål. Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag.

Läs mer
4

Prisvärt

den 21 september 2015, Skövde, 618magnush

Hotellet ligger nära centrum, hade sköna sängar, bra frukost och gratis garageplats! Vi kom på motorcykel och uppskattade speciellt garaget. Svårt att få bättre pris för liknande hotell i denna stad.…

Hotellet ligger nära centrum, hade sköna sängar, bra frukost och gratis garageplats! Vi kom på motorcykel och uppskattade speciellt garaget. Svårt att få bättre pris för liknande hotell i denna stad. Rekommenderas

Svar från ägaren

den 25 september 2015

Tack för det fina omdömet, vad roligt att höra att ni hade en trevlig vistelse hos oss! Vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss i framtiden.

Läs mer
4

Helt ok

den 5 september 2015, Skövde, stefane250

Tycker läget är jättebra, nära till centrum och bra standard på rummen, dock känns badkar och minibar överflödigt för min del. Annars mycket nöjd med besöket överlag. Lite dålig städning men helt ok f…

Tycker läget är jättebra, nära till centrum och bra standard på rummen, dock känns badkar och minibar överflödigt för min del. Annars mycket nöjd med besöket överlag. Lite dålig städning men helt ok frukost.

Svar från ägaren

den 7 september 2015

Vad roligt att höra att du hade en trevlig vistelse hos oss och att du var nöjd med standarden på rummet. Tack för att du har tagit dig tid att dela med dig av dina synpunkter på din vistelse hos oss, det uppskattar vi. Vi önskar dig hjärtligt välkommen tillbaka till oss nästa gång du besöker Skövde.

Läs mer
2.240.167.025 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK