Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Prisma

Skövde,  Sverige

Quality Hotel Prisma är ett modernt konferens- och familjehotell i hjärtat av Skövde. Centralt beläget vid Boulognerparken och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shoppinggatan och restauranger.

Quality Hotel Prisma 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Prisma

60% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 94 gästomdömen.
3,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
5

utmärkt

den 23 november 2015, Göteborg, Sverige, ingbrittp2015

helt ok med personal ,rum ,städning och väldigt fin frukost nu har jag inte mer att tillägga för denna gång återkommer säkert någon gång läget perfekt från dem vi hälsade på centrum nära, bra med gara…

helt ok med personal ,rum ,städning och väldigt fin frukost nu har jag inte mer att tillägga för denna gång återkommer säkert någon gång läget perfekt från dem vi hälsade på centrum nära, bra med garageparkering

Svar från ägaren

den 25 november 2015

Vad roligt att höra att ni var nöjda med ert besök hos oss! Tack för att ni har tagit er tid att dela med er av era synpunkter på er vistelse hos oss, vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss när det är dags för er att besöka Skövde igen.

Läs mer
5

Vi återkommer fler gånger!

den 22 november 2015, Eksjö, Sverige, enKarin

Kul att komma tillbaka till detta hotell. Bodde på detta hotell för drygt 25 år sedan och minns det som mycket trivsamt. Både jag och dottern är så nöjda med vår vistelse här denna helg. Supertrevlig…

Kul att komma tillbaka till detta hotell. Bodde på detta hotell för drygt 25 år sedan och minns det som mycket trivsamt. Både jag och dottern är så nöjda med vår vistelse här denna helg. Supertrevlig och tillmötesgående personal! Centralt läge med endast en kort promenad genom den vackra Boulongerskogen för att komma till och från resecentrum och Skövde centrum. Lugnt och skönt läge. Rent och fräscht. Sköna sängar! Rejäl och välsmakande frukostbuffé. Enda nackdelen var att bastun kändes litet för sval, men kanske var det vi som väntade för kort tid efter att personalen hade satt igång bastuaggregatet innan vi började basta. Den mycket trevliga och hjälpsamma tjejen som var i receptionen skulle dock be berörd personal kolla upp detta. Tack för oss för denna gång!

Svar från ägaren

den 25 november 2015

Tusen tack för den fina recensionen! Vi tycker att det är extra roligt att ni trivdes så bra hos oss med tanke på dina minnen av en trevlig vistelse hos oss för 25 år sedan. Vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss i framtiden!

Läs mer
4

Prisvärt och bra hotell men saknar det extra.

den 1 november 2015, Sverige, Cathrin H

Bra och trevligt hotell, centralt i Skövde. Tjejerna i receptionen underbara och gav all service de kunde! Mycket besvikna på att restaurangen och baren har stängt på helger. Frukosten mycket bra oc…

Bra och trevligt hotell, centralt i Skövde. Tjejerna i receptionen underbara och gav all service de kunde! Mycket besvikna på att restaurangen och baren har stängt på helger. Frukosten mycket bra och god. Sköna sängar!!

Svar från ägaren

den 4 november 2015

Vad roligt att ni hade en trevlig vistelse hos oss och att ni var nöjda med frukosten! Också roligt att höra att ni fick ett bra bemötande av personalen i receptionen. Vi tycker däremot att det är tråkigt att höra att ni blev besvikna på att restaurangen var stängd över helgen. Restaurangens öppettider finns på vår hemsida, men vi ska också se över hur vi kan informera om öppettiderna på ett bättre sätt i framtiden. Vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss nästa gång det är dags för er att besöka Skövde.

Läs mer
3

Badhushelg

den 18 oktober 2015, , Magnus O

Det är ju ett 3 stjärnigt hotell, och det lever det verkligen upp till. Trevlig personal, rena och snygga rum. Mycket finare invändigt än utvändigt om man jämför med andra Quality hotell, detta är en…

Det är ju ett 3 stjärnigt hotell, och det lever det verkligen upp till. Trevlig personal, rena och snygga rum. Mycket finare invändigt än utvändigt om man jämför med andra Quality hotell, detta är en av dom bättre. På minus sidan en inte så väl upplyftande bar, inget sortiment alls egentligen. Men en mycket bra frukost, bra utbud. Helt klart godkänt.

Svar från ägaren

den 21 oktober 2015

Vad roligt att ni var nöjda med er vistelse hos oss! Kul att höra att ni tyckte om vår frukostbuffé. Vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss när det är dags för ert nästa Skövdebesök.

Läs mer
3

Lovade för mycket som de inte kunde hålla...

den 5 oktober 2015, Lidköping, Sverige, Emilia M

Bokade detta hotell då jag bokade ett Realxpaket för min sambo och mig när vi skulle fira vår 5-års dag! Sa att jag ville att de skulle vara några extra fint och ville ha ett större rum med badkar (ho…

Bokade detta hotell då jag bokade ett Realxpaket för min sambo och mig när vi skulle fira vår 5-års dag! Sa att jag ville att de skulle vara några extra fint och ville ha ett större rum med badkar (hoppades att de kanske kunde fixa blommor eller choklad på rummet men inte de). Vet inte var dom klassar som stort rum för stort rum var det inte. Fanns plats för säng men stod väldigt nära väggen så när man klev upp steg man rätt in i väggen, fanns soffa och tv och skrivbord men inte vad jag kallar ett stort rum. Badrummet var i det minsta laget, om du lutade huvudet fram när du satt på toa slog du i handfatet. Och när jag skrev att vi önskade badkar vore det bra om iallafall minst en av oss kunde få plats i det! Väldigt litet! Var även dåligt städat med stora gamla "högar" av tvålfläckar i golvet, ingenstans att ha neccesären på. Rummet i sig var annars fint och så men hade en väggfläkt som väsnades som in i! Blev inte mycket sömn med en dånade fläkt precis över sängen! Hade även sagt till i förväg när vi bokade att jag ville ha glutenfritt bröd till frukosten om de gick att ordna och de skulle inte vara några problem sa dom, påpeka även när vi checka in om de gick att få glutenfritt bröd och de skulle de finnas de var bara att fråga serveringspersonalen så ordna dom det. När vi sen skulle äta frukost så fanns de såklart inget glutenfritt bröd!! "Finns glutenfritt knäckebröd bara! sa dom, som var mjukt och äckligt! Ingen bra frukost, gick därifrån hungrig! Det som var bra var att det fanns många kuddar på rummet, flera extra kuddar att välja på och att det hade parkering inomhus för sina gäster!

Svar från ägaren

den 9 oktober 2015

Vad tråkigt att höra att storleken på rummet och badkaret inte var vad ni hade tänkt er. Vi gjorde vårt bästa för att tillgodose era önskemål om finare rum, badkar och dubbelsäng genom att ge er ett av våra nyrenoverade rum. Sedan kan vi hålla med dig om att det inte ska vara tvålfläckar på golvet, och detta kommer vi att ta upp med städpersonalen. När det gäller frukosten har vi som regel att alltid kunna erbjuda våra gäster glutenfritt bröd. Tyvärr måste något ha gått fel vid det här tillfället, och det ber vi om ursäkt för. Vi kommer att ta upp saken med vår frukostansvariga för att se till att det inte kommer att inträffa igen i framtiden. Tack för att du har hjälpt oss att uppmärksamma problemet. Vi uppskattar att du har tagit dig tid att dela med dig av dina synpunkter på din vistelse hos oss och önskar dig en fortsatt trevlig dag.

Läs mer
2.260.167.953 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK