Strejk i hotell- och restaurangbranschen

Några av våra hotell i Norge kan komma att stängas helt eller delvis på grund av strejken. #LINK_SE# för mer information och för att se om din vistelse påverkas.

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Skövde, Sverige – boka nu

Quality Hotel Prisma

Skövde,  Sverige

Quality Hotel Prisma är ett modernt konferens- och familjehotell i hjärtat av Skövde. Centralt beläget vid Boulognerparken och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shoppinggatan och restauranger.

Quality Hotel Prisma 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Prisma

60% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 112 gästomdömen.
3,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
4

Bra standardhotell i skövde

den 24 april 2016, Ulricehamn, Sverige, Robert K

Ett bra val till hotell i Skövde, inte farligt långt från centrum utan en kort promenad. Frukosten aningen rörig med vart man hittade allt, men god. Frukosten fylldes på aningen långsamt när vi var…

Ett bra val till hotell i Skövde, inte farligt långt från centrum utan en kort promenad. Frukosten aningen rörig med vart man hittade allt, men god. Frukosten fylldes på aningen långsamt när vi var där, då fick vänta en stund på croissanter, men det var det värt. Ägg halvorna tog tyvärr slut och kom inga nya.

Svar från ägaren

den 25 april 2016

Tack för att du har tagit dig tid att dela med dig av dina synpunkter på din vistelse hos oss, det uppskattar vi. Vi önskar dig hjärtligt välkommen tillbaka till oss i framtiden.

Läs mer
5

Prisvärt hotell nära stationen

den 17 april 2016, Stockholm, Sweden, Lena E

Bra läge nära stationen. Rummet var rent och fräscht med fint badrum. Jag sov mycket gott, upplevde inga störande ljud. Frukosten var bra, fanns för alla smaker. Personalen var trevlig och hjälpsam. H…

Bra läge nära stationen. Rummet var rent och fräscht med fint badrum. Jag sov mycket gott, upplevde inga störande ljud. Frukosten var bra, fanns för alla smaker. Personalen var trevlig och hjälpsam. Hade gärna önskat mig något fler TV-kanaler. Men ser man på helheten så var det ett mycket prisvärt hotell. Jag kommer gärna tillbaka.

Svar från ägaren

den 25 april 2016

Stort tack för det fina omdömet, vi tycker att det är mycket roligt att höra att du var så nöjd med din vistelse hos oss! Vi önskar dig hjärtligt välkommen tillbaka till oss nästa gång du besöker Skövde.

Läs mer
4

Prisvärt och helt OK

den 6 april 2016, Kungälv, Jimmy L

Rummet var rent och prydligt, personalen i receptionen jättetrevliga och hjälpsamma. Restaurangen var kanske inte den bästa, men de kan i alla fall erbjuda mat och dryck till sina gäster. Frukostbuffé…

Rummet var rent och prydligt, personalen i receptionen jättetrevliga och hjälpsamma. Restaurangen var kanske inte den bästa, men de kan i alla fall erbjuda mat och dryck till sina gäster. Frukostbuffén finns heller ingen anledning att anmärka på, det mesta finns där. Fri parkering över natten precis utanför hotellet.

Svar från ägaren

den 13 april 2016

Tack för att ni har tagit er tid att dela med er av era synpunkter på er vistelse hos oss. Roligt att höra att ni fick ett trevligt bemötande av personalen i receptioen och att ni var nöjda med frukostbuffén. Vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss i framtiden!

Läs mer
4

Personligt hotell

den 5 april 2016, Halmstad, Sverige, 185ewah

Vi har bott på det här hotellet tidigare, och vi har varit nöjda båda gångerna. Det är ett lagom stort hotell, med vänlig, trevlig receptionspersonal. Rummen är fina och det finns vad man behöver. Bra…

Vi har bott på det här hotellet tidigare, och vi har varit nöjda båda gångerna. Det är ett lagom stort hotell, med vänlig, trevlig receptionspersonal. Rummen är fina och det finns vad man behöver. Bra med parkeringsmöjligheter. Tillgång till varma drycker i receptionen, ett plus. Vi kommer säkert att återkomma till det här hotellet.

Svar från ägaren

den 13 april 2016

Tack för det fina omdömet, vad roligt att ni trivs så bra hos oss! Vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss nästa gång det är dags för er att besöka Skövde.

Läs mer
3

Ät inte hamburare i Resturangen

den 24 mars 2016, Skövde, Sverige, 163johans

Beställde en Anguscheeseburgare 200gr för 155kr. Fick en micrad fabrikspressad liten rund bit mellan microvarmt bröd med 2 skivor smält hushållsost. För övrigt var P-garaget bra och personalen trevlig…

Beställde en Anguscheeseburgare 200gr för 155kr. Fick en micrad fabrikspressad liten rund bit mellan microvarmt bröd med 2 skivor smält hushållsost. För övrigt var P-garaget bra och personalen trevlig.

Svar från ägaren

den 31 mars 2016

Tack för att du har tagit dig tid att dela med dig av dina synpunkter på din vistelse hos oss, det uppskattar vi även om det naturligtvis är tråkigt att höra att hamburgaren inte motsvarade förväntningarna. Hamburgaren som vi serverar i vår restaurang innehåller 100 % Angus kött och brödet kommer från vårt lokala bageri. Osten är Västgöta kloster ost och dressingen gör vi själva i vårt restaurangkök. När det gäller tillagningen så ska ingen mat tillagas i micro i vår restaurang, och den känslan ska man ju heller inte få när maten serveras. Vi kommer att se över vad som har hänt vid det här tillfället och åtgärda saken, tack för att du hjälpt oss att uppmärksamma detta.

Läs mer
2.311.63.000 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK