Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Residence

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Residence är ett nyrenoverat konferenshotell i centrala Sandnes, bara 15 minuter från Stavanger Sola flygplats. Hotellet erbjuder 12 konferenslokaler med kapacitet för 650 personer och ligger granne med ett shoppingcenter och en biograf.

Quality Hotel Residence 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Residence

Quality Hotel Residence är ett modernt konferenshotell i centrala Sandnes, bara 15 minuter från Stavangers flygplats. Hotellet erbjuder ljusa och luftiga rum och konferensmöjligheter för upp till 650 personer. Hos oss finns också bankettsal, pianobar, nattklubb och en anrik restaurang. 

Läge

Hotellet ligger i orten Sandnes, bara 15 minuters körning från Stavanger Lufthavn Sola och 12 kilometer från Stavanger. Ska du hålla kurser, konferenser eller evenemang där deltagarna ska flygas in från andra städer eller länder är detta rätt hotell för dig. För att göra det extra smidigt erbjuder vi transferbuss från och till flygplatsen. Läs mer om transferbussen här >>

Konferensmöjligheter

Vi har en stor konferensavdelning som kan ta emot 650 personer. Våra funktionella mötesrum och lokaler är alla utrustade med den senaste tekniken för att kunna garantera en väl genomförd konferens. Som en del av Gallerian Vågen Amfi kan vi nyttja biografens salonger som förläsningssalar dagtid.  Läs mer om konferens hos oss >>

Restaurang Spinneriet

Quality Hotel Residences populära restaurang Spinneriet erbjuder läckra rätter baserade på lokalt producerade råvaror och norska mattraditioner.

Ljusa rum

Vi erbjuder 160 ljusa och luftiga hotellrum, från smidiga enkelrum till rymliga familjerum. 

Träning

Vill du motionera och röra dig under din vistelse hos oss erbjuder vi rabatterat entrépris till gymmet Sats i närheten av hotellet. 

Et hotell för familjen

Quality Hotel Residence är speciellt anpassat för barnfamiljer under sommarmånaderna och blir då ett Barnens Hotell. Barnen kan då checka in själva, varje dag erbjuder vi barnanpassade aktiviteter och vi erbjuder också lekrum, barndisco och barnanpassade menyer. På sommaren äter alla barn under 12 år gratis middag i vuxnas sällskap. Vi samarbetar även med Kongsparken som är Västnorges största nöjespark. Varför inte ta med barnen till Eventyrlandet, ett stort lekland för både små och stora barn? 

Kontakt

  • Julie Eges gate 5 4306 Sandnes , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Från/till Stanvanger Lufthavn Sola

Shuttlebuss

Buss/Tåg

Sandnes centrum

Taxi

Vi rekommenderar Sandnes Taxi, telefon +47-516 616 00.

Om Quality Hotel Residence

Antal hotellrum

160 st - 315 bäddar

Antal konferenslokaler

12 st - plats för upp till 650 deltagare

Avstånd Stavanger Lufthavn Sola

15 km - ca 15 minuter med buss eller bil

Avstånd lokaltrafik

Sandnes centrum (buss och tåg):
200 meter

Om Quality Hotels

2.271.168.780 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK