Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Residence

Faciliteter

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 10.00
Lördag - söndag: 07.30 - 11.00

Spinneriet

Måndag - torsdag: 11.00 - 24.00
Fredag - lördag: 11.00 - 01.30
Söndag: Stängt

Pingvinen Bar

Fredag - lördag: 21.00 - 01.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Varm välkommen att kontakta oss på telefon +47 51 60 57 00 eller via q.residence@choice.no för mer information eller för bordsbokning. 

Quality Hotel Residence erbjuder det mesta i mat- och dryckesväg. Varmt välkommen till restaurang Spinneriet, Pingvin Bar och vår härliga uteservering. 

Traditionsenligt och närproducerat

Spinneriets kök erbjuder norska specialiteter och allt ifrån smårätter till stora festmåltider. Vi lagar helst mat av närproducderade och ekologiska råvaror.

Bar

Bredvid restaurangen hittar du Pingvinen Bar, en trendig och populär cocktailbar med avslappnad atmosfär. När natten närmar sig fylls baren av musik och härlig stämning.

Festmenyer och event

På Quality Hotel Residence har vi mångårig erfarenhet av att organisera olika fester som bröllop, temafester och galamiddagar. 
Vår kökschef jobbar främst med närproducerade råvaror och hjälper dig gärna att specialkomponera en meny till ditt sällskap. Vår duktiga sommelier hjälper dig att välja ut ett gott vin till maten. För er om vill hålla er bröllopsfest här kan vi tillgodose de flesta önskemål. Skulle något fattas kan vi säkert ordna det. Våra erfarna kockar och serveringspersonal gör allt för att ge er den perfekta inramningen på er dag. Läs mer om event och fester hos oss >> 

2.200.163.775 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK