Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Sandnes, Norge

Quality Hotel Residence

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Residence är ett nyrenoverat konferenshotell i centrala Sandnes, bara 15 minuter från Stavanger Sola flygplats. Hotellet erbjuder 12 konferenslokaler med kapacitet för 650 personer och ligger granne med ett shoppingcenter och en biograf.

Quality Hotel Residence 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Residence

Quality Hotel Residence erbjuder det mesta i mat- och dryckesväg. Varmt välkommen till restaurang Spinneriet, Pingvin Bar och vår härliga uteservering. 

Traditionsenligt och närproducerat

Spinneriets kök erbjuder norska specialiteter och allt ifrån smårätter till stora festmåltider. Vi lagar helst mat av närproducderade och ekologiska råvaror.

Bar

Bredvid restaurangen hittar du Pingvinen Bar, en trendig och populär cocktailbar med avslappnad atmosfär. När natten närmar sig fylls baren av musik och härlig stämning.

Festmenyer och event

På Quality Hotel Residence har vi mångårig erfarenhet av att organisera olika fester som bröllop, temafester och galamiddagar. 
Vår kökschef jobbar främst med närproducerade råvaror och hjälper dig gärna att specialkomponera en meny till ditt sällskap. Vår duktiga sommelier hjälper dig att välja ut ett gott vin till maten. För er om vill hålla er bröllopsfest här kan vi tillgodose de flesta önskemål. Skulle något fattas kan vi säkert ordna det. Våra erfarna kockar och serveringspersonal gör allt för att ge er den perfekta inramningen på er dag. Läs mer om event och fester hos oss >> 

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.00 - 09.30
Lördag - söndag: 07.30 - 11.00

Spinneriet

Måndag - torsdag: 11.00 - 24.00
Fredag - lördag: 11.00 - 01.30
Söndag: Stängt

Pingvinen Bar

Fredag - lördag: 21.00 - 01.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Varm välkommen att kontakta oss på telefon +47 51 60 57 00 eller via q.residence@choice.no för mer information eller för bordsbokning. 

2.370.34.000 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges
Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.