Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Sandnes, Norge

Quality Hotel Residence

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Residence är ett nyrenoverat konferenshotell i centrala Sandnes, bara 15 minuter från Stavanger Sola flygplats. Hotellet erbjuder 12 konferenslokaler med kapacitet för 650 personer och ligger granne med ett shoppingcenter och en biograf.

Quality Hotel Residence 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Residence

På Quality Hotel Residence ser vi till att du äter och dricker gott under hela din konferens. Vi serverar frukost, lunch och middagar. Och självklart våra populära Quality Breaks. 

Quality Breaks

Vi vet att en bra paus är viktigt för resten av din dag, fyll på bränslet med frukt, popcorn och mjukglass! Även tillgång till kaffe och te finns för våra konferensgäster under hela dagen. För er som önskar ett mer hälsosamt snacks- och fikaalternativ planerar vi gärna ett grönt alternativ, varför inte en smoothie och grönsakssticks?

Menyer anpassade efter er

Våra kökschefer hjälper dig sätta ihop en meny, oavsett om det är till en konferens, fest eller galamiddag. Kontakta oss gärna för menyförslag och priser.

Middagar

Ät middag i restaurang Spinneriet och umgås och koppla av i Pingvin Bar. Varmt välkommen till en god konferensupplevelse på Quality Hotel Residence!

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågningar på
+47 51 60 57 00 eller via
q.residence@choice.no

2.311.63.057 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK