Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Residence

Quality Conference

Boka konferens

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka in er konferens. 

Säljchef

Hege Flesjå
+47-516 057 13
Hege.flesjaa@choice.no

Säljare

Linn Scott
+47-516 057 14
Linn.scott@choice.no

Kurs- och konferensbokning 

+47-516 057 31
Salg@residence.no

Quality Hotel Residence erbjuder en konferensavdelning för både kurser, möten, konferenser och event med kapacitet för upp till 650 personer. Vi hjälper dig att anordna alla typer av arrangemang i vackra lokaler i Sandnes. 

Lokaler

Quality Hotel Residence Sandnes flera olika stora mötes, konferens och grupprum. Alla rummen är utrustade med sen senaste tekniken för att kunna garantera en problemfri konferens. Läs mer om våra konferenslokaler >>

De goda pauserna

Vi vet att konferenser kan vara krävande och därför har vi skapat vårt egna Quality Break. Förutom kaffe, färsk frukt och bakverk, bjuder vi även alla våra konferensgäster på popcorn och mjukglass. Populära och energigivande snacks som får deltagarna på gott humör. Läs mer om mat och dryck hos oss >>

Från planering till genomförande

Vi på Quality Hotel Residence hjälper dig med planering och genomförande av en lyckad konferens i Sandnes. Vi har stor erfarenhet av att arrangera olika typer av event och ser till att all logistik och teknik fungerar så att du bara behöver koncentrera dig på innehållet.

Engagerad personal

Vår professionella och tillmötesgående personal hjälper dig att planera och genomföra lyckade fester och event. Vi tar hand om all logistik så att du kan fokusera på innehållet. Eftersom vi har tillgång till biografen dagtid kan använda den som förläsningssal. 

2.180.162.605 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK