Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Sandnes, Norge

Quality Hotel Residence

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Residence är ett nyrenoverat konferenshotell i centrala Sandnes, bara 15 minuter från Stavanger Sola flygplats. Hotellet erbjuder 12 konferenslokaler med kapacitet för 650 personer och ligger granne med ett shoppingcenter och en biograf.

Quality Hotel Residence 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Residence

Quality Hotel Residence ligger i centrum av Sandnes och är ett fullservice konferenshotell. Hotellet passar perfekt för de flesta arrangemang och tillfällen. 

Läge

Hotellet ligger i orten Sandnes, bara 15 minuters körning från Stavanger Lufthavn Sola och 12 kilometer från Stavanger. Ska du hålla kurser, konferenser eller evenemang där deltagarna ska flygas in från andra städer eller länder är detta rätt hotell för dig. 

Hotellet

Quality Hotel Residence är nyligen renoverat och erbjuder luftiga och ljusa rum. Som gäst på hotellet kan du även köpa träningsvoucher till det lokala gymmet, Sats. Biljetten kostar 80 NOK och köps i receptionen. 

Kurs och konferens 

Hotellets kurs och konferensavdelning är på hela 1.400 kvm med stilfulla och flexibla mötesrum och gemensamma ytor. Här finns stora salar med kapacitet på upp till 350 personer som kan delas upp i mindre rum vid behov. Som en del av multicentret Vågen Amfi går det att använda byggnadens biografsittning som hörsal på dagtid. 

Barnens hotell 

Quality Hotel Residence blir Barnens hotell från 20 juni till 17 augusti. Med Barnens hotell storsatsar vi på barnfamiljen och har en aktivitets- och lekledare på plats 7 dagar i veckan under perioden 1 - 26 juli. Quality Hotel Residence är en del av en stor galleria med butiker och biograf i samma byggnad. Det ger dig och din familj massvis av möjligheter till en späckad vistelse hos oss.  

Kontakt

  • Julie Eges gate 5 4306 Sandnes , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Från/till Stanvanger Lufthavn Sola

Rutebuss nummer 9, eller taxi

Vi rekommenderar Sandnes Taxi, telefon +47-516 616 00.

Om Quality Hotel Residence

Antal hotellrum

160 st - 315 bäddar

Antal konferenslokaler

12 st - plats för upp till 650 deltagare

Avstånd Stavanger Lufthavn Sola

15 km - ca 15 minuter med buss eller bil

Avstånd lokaltrafik

Sandnes centrum (buss och tåg):
200 meter

Om Quality Hotels

2.311.63.057 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK