Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg ligger 50 minuter från Oslo och är ett av Norges största familje- och konferenshotell. Här finns bland annat ett stort nyrenoverat badland, ett lekland med klättervägg, minigolf, klätterbana, leklabyrint och en lekplats.

Quality Hotel Sarpsborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Sarpsborg

Hos oss är konferensen en upplevelse. Quality Hotel sätter valmöjligheterna i centrum, och vi är gärna med redan i planeringsfasen för att göra er konferens så bra vi bara kan.

Moderna konferenser

Vi hjälper till och arrangerar allt från mindre möten till större kongresser. Flexibla lokaler, avancerad teknik, ny AV-utrustning och ett kompetent och dedikerat team gör att vi kan erbjuda nästa genererations konferens. Totalt erbjuder vi 14 mötesrum och har plats för totalt 2 000 konferensdeltagare.

Flexibla lokaler

Våra konferenslokaler är byggda för att enkelt kunna användas på olika sätt. Lokalen Gandalf kan exempelvis delas upp i tre delar och Tune kan delas upp i fyra. Har ni behov av att både kunna dela upp konferensdeltagarna i mindre grupper och sedan samla alla i samma lokal, sköter vi logistiken snabbt och smidigt. Se planskisser för fler detaljer och kontakta oss gärna för mer information.

Vi vill planera med er

Vi är gärna med redan i planeringsfasen av er konferens, gärna innan programmet är spikat för att kunna bidra ytterligare. Vi tror att samarbete är grunden till ett riktigt bra arrangemang och får vi bidra med vår lokala kompetens och många samarbetspartner gör vi konferensen till en upplevelse - tillsammans.

Konferens med aktiviteter

Vårt hotell är en destination i sig, med fina rum, bra restaurang, Badeland, Superland och Inspiria. Att tillbringa en halvtimme på klätterväggen eller en gå en minigolfrunda i Superland mellan mötena är något våra gäster sätter högt pris på. För oss handlar det om att göra något positivt med enkla medel, för att få ett avbrott i mötesprogrammet, och komma tillbaka med påfylld energi.

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra konferenslokaler.

Gandalf - I, II, III och IV

1150 personer

Tune - I, II, III och IV

460 personer

Olav - I och II

90 personer

Borg - I och II

90 personer

Engsmyr och Kalnes

50 - 52 personer

Solli

40 personer

Sviter - 2 st

10 personer

Grupprum - 10 st

6 - 8 personer

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
+47 69 10 15 55 eller via booking.sarpsborg@choice.no

Sales manager

Siv Holder
Telefon: +47 913 60 537
E-mail: siv.holder@choice.no

2.240.167.025 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK