Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Se alla hotell i Sarpsborg, Norge

Quality Hotel Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg ligger 50 minuter från Oslo och är ett av Norges största familje- och konferenshotell. Här finns bland annat ett stort badland, ett lekland med klättervägg, minigolf, klätterbana, leklabyrint och en lekplats.

Quality Hotel Sarpsborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Sarpsborg

Mat är viktigt för att både stora och små ska orka med. Vi ger er möjligheten att välja, så att alla hittar något de är sugna på – varje dag.

Frukost och egen barnbuffé

En ordentlig frukost är den bästa starten på dagen. Vi serverar en god och nyttig frukostbuffé varje morgon, med varma våfflor och nystekt omelett - precis som du vill ha den. Frukostbuffén innehåller ett stort urval av både varmt och kallt, müsli, bröd, kaffe och te, grönsaker och frukt, sylt och marmelader. Vi har också ett urval av ekologiska produkter. Barn tycker ibland om att äta en lite annorlunda meny än sina föräldrar, därför har vi en egen barnbuffé både till frukost och middag. Till frukosten kan du exempelvis förse dig med müsli från en leksaksbil. Låter det spännande?

Dagens husman

Vissa dagar är man sugen på en middag som den man äter hemma. Därför serverar vi dagens husman varje dag, från klockan 17.00. Menyn varierar från vecka till vecka.

Middag

Vi är noga med att maten bra tillagad, nyttig och välsmakande när du möter den i Restaurang Østfoldstuene. Vi använder färska och sunda råvaror i all vår mat, och tillagar den med kärlek. I Restaurang Østfoldstuene serverar vi både husman och trerätters, och har också en festmeny for dig som vill fira lite extra en kväll. För konferensgäster serverar vi dagens trerätters med mölighet till uppgradering, och vi har en god à la carte-meny for de som önskar det. 

Barnmeny

Barn är hjärtligt välkomna i hela hotellet och självklart finns det även en barnmeny och de flesta helger och lov serverar vi en egen buffé till alla barn.

Bar Nittende

I vår bar Nittende kan du avsluta kvällen med en god drink eller ett glas vin. Från salongen ser du in till Badeland.

Quality Catering

Vår kökschef driver inte bara restaurangköket, han driver även Quality Catering. Här finns det möjlighet att beställa catering till alla typer av tillfällen. Besök Quality Catering för meny, priser och kontaktinformation.

Öppettider

Frukost

Måndag - lördag: 06.30 - 10.00
Söndag: 06.30 - 10.30

Lunch (för konferensgäster)

Måndag - lördag: 11.30 - 14.00

Dagens middag / À la carte

Måndag - lördag: 18.00 - 22.00

Bar Nittende

Tisdag - lördag: Öppnar 18.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss for mer information och bordsbokning på
+47 69 10 15 55 eller via booking.sarpsborg@choice.no

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.