Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg ligger 50 minuter från Oslo och är ett av Norges största familje- och konferenshotell. Här finns bland annat ett stort nyrenoverat badland, ett lekland med klättervägg, minigolf, klätterbana, leklabyrint och en lekplats.

Quality Hotel Sarpsborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Sarpsborg

Mat är viktigt för att både stora och små ska orka med. Vi ger er möjligheten att välja, så att alla hittar något de är sugna på - varje dag.

Frukost

En ordentlig frukost är den bästa starten på dagen. Vi serverar en god och nyttig frukostbuffé varje morgon, med varma våfflor och nystekt omelett - precis som du vill ha den. Frukostbuffén innehåller ett stort urval av både varmt och kallt, müsli, bröd, kaffe och te, grönsaker och frukt, sylt och marmelader. Vi har också ett urval av ekologiska produkter.

Dagens husman

Vissa dagar är man sugen på en middag som den man äter hemma. Därför serverar vi dagens husman varje dag, från klockan 17.00. Menyn varierar från vecka till vecka.

Middag

I Restaurang Østfoldstuene serverar vi både husman och trerätters, och har också en festmeny for dig som vill fira lite extra en kväll. För konferensgäster serverar vi dagens trerätters med mölighet till uppgradering, och vi har en god à la carte-meny for de som önskar det. Det finns självklart även en barnmeny och de flesta helger och lov serverar vi en egen buffé till alla barn.

Bar Nittende

I vår bar Nittende kan du avsluta kvällen med en god drink eller ett glas vin. Från salongen ser du in till Badeland.

Öppettider

Frukost

Måndag - söndag: 06.30 - 10.30

Smårätter

Måndag - lördag: 13.00 - 21.00

Dagens middag / À la carte

Måndag - lördag: 17.30 - 22.00

Bar Nittende

Tisdag - lördag: Öppnar 18.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss for mer information och bordsbokning på
+47 69 10 15 55 eller via booking.sarpsborg@choice.no

2.240.167.025 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK