Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg ligger 50 minuter från Oslo och är ett av Norges största familje- och konferenshotell. Här finns bland annat ett stort nyrenoverat badland, ett lekland med klättervägg, minigolf, klätterbana, leklabyrint och en lekplats.

Quality Hotel Sarpsborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Sarpsborg

Det är viktigt att äta bra och god mat när man är på en aktiv hotellvistelse, både för energin och totalupplevelsen.

Mat + kärlek = sant

Vi är noga med att maten bra tillagad, nyttig och välsmakande när du möter den i Restaurang Østfoldstuene. Vi använder färska och sunda råvaror i all vår mat, och tillagar den med kärlek.

Christer Berens upplevelsemeny

För konferensgäster och grupper från 20 personer och uppåt erbjuder vi en meny från mat- och vinkännaren Christer Berens. Han har, tillsammans med våra kökschefer, tagit fram en inspirerande meny med mat och vin i en kombination som ger dig en smakupplevelse utöver det vanliga. Det här är det vi kallar Mat från Hjärtat. Menyn varierar för varje årstid, för att ta vara på säsongens smaker. Du får en hundraprocentig matupplevelse - signerad Christer Berens.

Quality Catering

Vår kökschef driver inte bara restaurangköket, han driver även Quality Catering. Här finns det möjlighet att beställa catering till alla typer av tillfällen. Besök Quality Catering för meny, priser och kontaktinformation.

Öppettider

Frukost

Alla dagar: 06.30 - 10.30

Lunch (konferensgäster)

12.00 - 14.00

Dagens middag / À la carte

Måndag - lördag: 17.30 - 21.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bordsbokning på
+47 69 10 15 55 eller via booking.sarpsborg@choice.no

2.240.167.025 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK