Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg ligger 50 minuter från Oslo och är ett av Norges största familje- och konferenshotell. Här finns bland annat ett stort nyrenoverat badland, ett lekland med klättervägg, minigolf, klätterbana, leklabyrint och en lekplats.

Quality Hotel Sarpsborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Sarpsborg

På Superland har vi simskola för barn upp till 10 år, med instruktörer från Norges Svømmeforbund. Vi är angelägna om att erbjuda rätt kursnivå till ditt barn, för att kunna tillgodose hans eller hennes behov på bästa sätt. Var därför noga med att berätta för oss hur simkunnigt ditt barn är vid anmälan.

Babysim - för barn från 3 månader till 2 år

Babysim är en vattenaktivitet där föräldrar deltar aktivt i bassängen. Det är en lekaktivitet som lägger stor vikt vid den nära kontakten mellan föräldrarna och den nya familjemedlemmen. Under babysimmet har föräldrarna själva ansvaret över sitt barn och aktiviteten sker på barnets villkor. Instruktören ger råd och vägledning. Barnet lär sig här vara trygg över och under vattnet.

Bra tips för första gången: Avsett tid för besöket och planera sömn och mat noga. En trött och hungrig bebis kommer inte vara glad vare sig i vattnet eller på land. Bebisen ha på sig badblöja i bassängen. Låt bebisen få god tid på sig att vänja sig vid miljön i simhallen. Kroppskontakt är det bästa sättet för att känna trygghet. Vira in bebisen i en stor handduk direkt när ni kommit upp ur bassängen och glöm inte att tvätta av klorvattnet ordentligt. Efter badet är det bra att smörja in huden med lite fuktighetskräm.

I princip kan man börja med babysim direkt efter födseln, men vi har satt en gräns på åtta veckor. Vi har uppstart tre gånger om året, så välj den som passar bäst. Varmt välkomna!

Småbarnssim - för barn från 2 till 4 år

Målet med småbarnssim är inte i första hand att lära barnet att simma genom att träna på olika simtekniker och simstilar. Här lär sig många barn en form av simning på egen hand. Det vill säga, de tar sig fram i och under vattnet på det sätt och med den teknik som passar dem själva.

Småbarnssimning ska först och främst vare en aktivitet på barnets villkor. Det viktiga här är att barnet ska känna sig tryggt i vattnet. Vi leker, dyker, hoppar, simmar och lär oss att bara vara i vatten och tycka det är kul! Kursen är en fortsättning på babysim som är för barn upp till 2 år, men det inget tvång att man tidigare deltagit i babysim. Vi har fokus på sång, lek och övning samtidig som föräldrarna släpper mer och mer - och skapar harmoni for barnet.

Superdykaren - för barn från 4 till 6 år

Superdykaren är en kurs för barn mellan 4 - 6 år, men vi delar gärna in kursen i ytterligaret två grupper: de som tycker om att vara i vatten och de som är lite rädda för vatten. Det är viktigt att ditt barn hamnar i en grupp med barn som är på samma nivå.

Supersimmaren - för barn från 6 till 10 år

Den här kursen vänder sig till barn som har gått någon av våra andra kurser och klarar att flyta. Om barnet inte varit hos oss förut är ni välkomna hit för att tillsammans med oss bestämma vilken nivå barnet är på. Supersimmaren hålls i 25-metersbassängen, därför är det viktigt att barnet kan flyta, eller precis håller på att knäcka koden.

 

Priser

Vår: 1600 NOK per person
för 10 gånger à 30 minuter.

Höst: 1920 NOK per person
för 12 gånger à 30 minuter.

Deltagaren badar gratis i Badeland före och efter simskolan. Specialpris för föräldrar/vuxet sällskap och syskon på kursdagen, endast 65 NOK per person

Anmälan

Babysim

Vi har babysim torsdag förmiddag och tisdag eftermiddag.

Anmälan babysim

Småbarnssim (2 - 4 år)

Småbarnssim måndag eftermiddag i vår relaxavdelning med 8 - 10 barn åt gången.

Anmälan småbarnssim

Superdykaren (4 - 6 år)

Kursen går måndagar, tisdagar eller onsdagar.

Anmälan Superdykaren

Supersimmaren (6 - 10 år)

Kursen går på måndagar, tisdagar eller onsdagar.

Anmälan Supersimmaren

2.240.167.025 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK