Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel Selma Lagerlöf

Quality Conference

Boka konferens 

Välkommen att kontakta oss för
mer information och förfrågning
på 0565-68 88 13 eller via
pia.dahlgren@choice.se

Lyckade möten ger bra resultat, det vet vi på Quality Hotel Selma Lagerlöf. Vår ambition är att alltid möta kundens totala behov och skapa de bästa förutsättningarna för att ert möte ska bli så framgångsrikt som möjligt.

Vi tar möten på allvar

För att en konferens ska bli framgångsrik krävs ett program med omväxling och variation, med stora möjligheter till avkoppling och aktiviteter mitt i det viktiga arbetet. Quality Hotel Selma Lagerlöf ger er de möjligheterna i överflöd och vi har kapacitet att skapa ett meningsfullt aktivitetsprogram för alla behov. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda någon typ av aktivitet, underhållning eller föreläsning som stärker syftet och målet med just ert möte.

Lokalerna

Vi erbjuder 19 konferenslokaler med modern teknik och utrustning och kapacitet för upp till 500 deltagare. 

Vi planerar och arrangerar

Vår konferensavdelning är engagerad och alltid beredd att gå ett extra varv för att göra ert möte här så lyckat som möjligt. De tar hand om allt från bra belysning och möblering till mat och dryck. Allt för att konferensdeltagarna ska bli kreativa och bidra till att ni får ut så mycket som möjligt av konferensen.

Aktiviteter

Quality Hotel Selma Lagerlöf har kapacitet att skapa ett meningsfullt aktivitetsprogram för 10-800 personer. Vi tror att varje aktivitet ska väljas ut med omsorg och kunskap, för att fylla det rätta syftet och vara en naturlig väg till ett uppsatt mål. Vi vill erbjuda ett brett och unikt utbud av konferensaktiviteter och vara er självklara samtalspartner när arrangemanget planeras. Hos oss kan ni testa på allt ifrån chokladprovning till fyrhjulingsrally.  Kontakta oss för mer information om aktiviteter. 

Event

Planerar ni bröllop, en kongress eller en stor fest? Låt oss på Quality Hotel Selma Lagerlöf hjälpa dig att arrangera ditt event. Vi erbjuder lokaler för upp till 500 personer. Läs mer om event hos oss

1.913.149.030 24