Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel Selma Lagerlöf

Om hotellet

Hitta till hotellet

Buss/tåg

Sunne station

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >>

Om Quality Hotel
Selma Lagerlöf

Antal hotellrum

156 st - 298 bäddar

Antal konferenslokaler

19 st - kapacitet för upp till 500 deltagare

Avstånd flygplatser

Karlstad Airport: ca 45 min
Torsby flygplats: ca 30 min
Oslo flygplats, Gardermoen: ca 3 tim

Avstånd lokaltrafik

Sunne station: 1 km,
ca 10 minuters promenad. 

Om Quality Hotels

Quality Hotel Selma Lagerlöf är ett konferens- och nöjeshotell mitt i vackra Fryksdalen. Här finns något för alla - stora som små. Vi gillar att underhålla våra gäster på alla sätt, Let Us Entertain You!

Inspirerande konferenser

Ny inspiration och variation, flera möjligheter till avkoppling och aktiviteter, god mat och nöjen. I kombination med unika konferensfaciliteter skapar vi det perfekta mötet.

Nära både kultur och aktiviteter

I Sunne, i hjärtat av trolska Värmland, hittar du oss. Med närhet till golfbana, alpin skidanläggning och kända kulturella besöksmål finns det alltid något att göra här, året om.   

Mat och dryck

I vår restaurang serveras den läckra frukostbuffén, affärslunch med husmanskost och herrgårdsmiddag. Från restaurangen har du utsikt över den vackra sjön Fryken. Kvällstid kan du ta en drink i hotellets bar Smedjan, och under våra nöjeshelger underhålls du av allt från finstämda trubadurer till sprakande scenshower.  

Selmas trakter

Trakten kallas för Sagans land och härifrån har Selma Lagerlöf hämtat mycket inspiration till sina böcker. I närheten av Quality Hotel Selma Lagerlöf ligger också Mårbacka Minnesgård som är bevarat som det var då författaren bodde där. Det finns många gårdar som ställer ut konst och som säljer gamla bruksmöbler. Här finns även Rottneros Park som är en av Nordens vackraste skulpturträdgårdar.  

1.920.149.256 27