Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Langesund, Norge

Quality Hotel Skjærgården

Langesund,  Norge

Quality Hotel Skjærgården ligger ytterst i Langesunds vackra skärgård. Vi önskar dig varmt välkommen - på konferens eller med familj. I år har vi renoverat alle gemensamma utrymmen och har ny solterrass och badbrygga.

Quality Hotel Skjærgården 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Skjærgården

Med saltvatten och vågskvalp precis utanför dörren, och som ett eget norskt tropiskt paradis inomhus, önskar vi dig välkommen till Quality Hotel Skjærgården.

Barnens Hotell

Vi är ett Barnens Hotell året runt. det betyder att barn alltid är välkomna och står i fokus för oss som jobbar på hotellet. Vi har aktiviteter för både stora och små barn, speciellt under helger och skollov då det händer massor. 

Badparken

Vårt vattenland Badeparken är hela 4 000 kvadratmeter stort och med 31 grader i vattnet året om är detta det närmaste man kan komma ett tropiskt paradis i Skandinavien. Badeparken är en populär paus från kylan under vinterhelger och räddningen för semesterfirare när sommarvädret sviker. Och skiner sommarsolen har vi givetvis en utomhuspool också.

Aktivitetsfyllda konferenser

Vi har lång erfarenhet av att arrangera små och stora konferenser. Här kan du hämta inspiration från naturen och havsluften. Vi hjälper dig gärna i planeringen av den den perfekta konferensen.

Langesund

En kort promenad eller biltur från hotellet hittar du Langesund, en stad med marina traditioner ända från 1570. Redan tidigt var detta en av Norges viktigaste sjöfartsstäder. Många hävdar att Langesund är den stad i Norge som har flest soldagar och speciellt under sommaren sjuder Langesund av kultur och uteliv. Här finns även Wrightegaarden, stadens kulturhus och koncertscen, med det som kan vara Norges trevligaste bakgård. 

Gea Norvegica Geopark

I hotellets omgivning hittar du ett stort Geopark-område. Vissa delar finns på gångavstånd, andra når du med cykel eller bil. Geoparken sprider kunskap om vårt geologiska naturarv och visar hur geologiska processer och vår egen existens hänger samman. Geoparken är den första i Skandinavien i sitt slag som stöds av UNESCO. 

Kontakt

  • Stathellevn. 35 3970 Langesund , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

TIMEkspressen eller Sørlandsekspressen till Rugtvedt, däifrån fem minuter med taxi till hotellet.

Tåg

Närmaste tågstation är Porsgrunn (30 km) eller Skien (40 km), därifrån lokalbuss till hotellet.

Taxi

Vi rekommenderar Bamble Taxi, telefon +47 35 96 32 20. 

Om Quality Hotel Skjærgården

Antal rum

161 rum - 500 sängar

Antal konferenslokaler

5 st - plats för 330 personer

Avstånd flyplats

Torp i Sandefjord, 45 min med bil.

Avstånd kollektivtrafik

Busshållplats Badeparken: 200 meter. 

Om Quality Resort

2.311.63.057 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK