Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Sogndal

Konferenslokaler

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra konferenslokaler.

Sogndalssalen

300 personer vid konferens, 240 personer vid bankett.

Fjørasalen

175 personer

Konferenslokaler - 8 st

20 -150 personer i vardera lokal

Grupprum - 3 st

8 personer i vardera lokal

Gravenstein - VIP

18 - 22 personer 
Gravenstein är möblerat med ett fastmonterat långbord med kapacitet för 22 personer i konferenssittning och 18 personer i festsittning. 

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan via
 booking.sogndal@choice.no eller på 
+47 57 62 77 00. 

Som kurs- eller konferensledare är du alltid i trygga händer hos oss. Varmt välkommen för en konferens i moderna och lokaler i vackra Sogndal.

Kapacitet

Vi har 12 möteslokaler i olika storlekar. Alla lokaler är utrustade med audiovisuell utrustning och hela konferensavdelningen har kapacitet för 350 personer. Lokalerna kan möbleras i klassittning, bio-sittning eller i klassisk konferenssittning. 

Våra största lokaler

I vår största konferenslokal Sogndalssalenn kan vi anordna kurser och konferenser för över 300 personer. Salen kan delas in i tre delar för att passa just ert antal deltagare. Fjørasalen är modernt inredd och har en kapacitet för 175 personer. Även denna lokal kan delas upp för att passa ett mindre antal deltagare. Dessa lokaler passar lika bra för kurser och konferenser som för fester och privata tillställningar. 

Är det någon du vill ha med "live"?

Hos oss kan ni arrangera videokonferenser. Kontakta oss gärna för ett testa från just ert kontor, eller kom förbi hotellet så förklarar vi mer. Vill du testa utrustningen är vi gärna dina försöksdjur.

Utrustning

Våra lokaler är ljusa och moderna. Alla mötesrum är fullt utrustade med projektor, white board samt tillgång till kostnadsfri trådlös internetuppkoppling. 

2.180.162.605 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK