Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Sogndal Sogndal ,  Norge

Se alla hotell i Sogndal, Norge

Quality Hotel Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel™ Sogndal ligger i natursköna Songdal vid Sognefjorden. Hotellet har en modern konferensavdelning med kapacitet för 350 personer. Här kan du få en perfekt balans mellan kreativa möten och spännande aktiviteter och upplevelser.

Quality Hotel Sogndal 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Sogndal

Quality Hotel Sogndal erbjuder moderna och flexibla konferenslokaler som passar för både små och stora konferenser och evenemang.

Attraktivt läge 

Med gångavstånd från busstationen, flygbusshållplatsen och expressbåtar är hotellet den naturliga mötesplatsen för hela Sogn och Fjordane-området.

Kapacitet

Vår konferensavdelning har totalt 12 mötesrum i olika storlek och en total kapacitet för över 300 personer. Läs mer om våra möteslokaler .

Miljö för upplevelse

Vill du anordna konferens, fest eller event nära Sogndal, med naturen inpå knuten? Välkommen till Quality Hotel Sogndal! Vi skapar den perfekta inramningen för dig och dina kollegor så att er upplevelse hos oss blir både effektiv och minnesvärd.

Vi hjälper dig hela vägen

Hos oss får du den allra bästa hjälpen med planering och genomförande av såväl små som stora möten och konferenser. Vi har en engagerad, glad och tillmötesgående personal som finns här för dig hela vägen.

Mat och dryck

Vi vet att konferenser kan vara krävande och har därför utvecklat Quality Breaks pausbuffé. Här serverar vi te, kaffe, frukt, bakverk, mjukglass och popcorn. Goda och energigivande snacks som får dig att orka längre. Läs mer om mat och dryck här .

Aktiviteter

Sogndal är den perfekta utgångspunkten för fjäll- och fjordaktiviteter. Under sommaren kan ni ägna er åt rafting, besök på gårdar, kyrkor och museum, kajakpaddling och båtuflykter på fjorden. På vintern lockar skidcentret i Sogndal där ni kan åka utför och längd eller kanske bestiga berget till fots eller klättra på is. Vill ni på längre utflykter rekommenderar vi ett besök på Jostedalsbreen, Flåmsbana och Nærøyfjorden.

Boka konferens 

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
+47 57 62 77 00 eller via booking.sogndal@choice.no

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.