Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Sogndal

Om hotellet

Hitta till hotellet

Buss

Buss till Sogndal busstation.

Från Sogndal flygplats

Flygbuss till Sogndal Skysstasjon (busstation). 

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >>

Om Quality Hotel Sogndal

Antal hotellrum

115 st - 198 bäddar

Antal konferenslokaler

12 st - plats för totalt 300 personer

Avstånd Sogndal flygplats

20 km

Avstånd lokaltrafik

Sogndal busstation: 50 meter

Om Quality Hotels

Om Quslity Hotels

Quality Hotel Sogndal är ett stort och modernt konferenshotell beläget vid vackra Sognefjorden. Välkommen för konferens, läckra matupplevelser, mysiga weekends och närhet till natur och aktiviteter.

Konferensmöjligheter

Vår konferensavdelning erbjuder 12 mötesrum och kapacitet för 300 personer. Vi har lång erfarenhet av att arrangera konferenser, kurser, event, fester och tillställningar. Våra konferenslokaler är ljusa och kan möbleras efter era behov. Läs mer om konferens hos oss >>

Mat och dryck

Hos oss på Quality Hotel Sogndal kan du njuta av god mat och dryck. Vår italienska restaurang La Pergola dukar upp med smakfulla pizzor, läckra sallader och husets specialitet – grillade kötträtter. Du är också varmt välkommen till Dr. Hagen Café & Bar där vi också serverar mat gjord med förstklassiga råvaror i en avspänd och informell atmosdär. 

Omgivningar och aktiviteter

Den vackra naturen kring hotellet bjuder på många möjligheter till spännande rekreation. Bo hos oss och upplev den storslagna naturen i området. Här kan du vandra, klättra i berg eller paddla i fjorden och i glaciärsjöar. Med Urnes Stavkirke, Jotunheimen, Jostedalsbreen, Breheimsenteret, Nærøyfjorden och Flåmsbanen i närheten finns alla möjligheter till upplevelser. På vintern kan du besöka Sogndal och Hafslo skidanläggningar som ligger endast 15 min från hotellet. Här finns allt för alpinisten, från nybörjarbackar till avancerade pister och offpist åkning. Vi samarbetar med bägge skidområdena och kan hjälpa till att arrangera en perfekt dag i backen. 

2.180.162.605 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK