Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel Sogndal

Om hotellet

Quality Hotel Sogndal är ett hotell som passar lika bra för affärsresor som semestrar. Vi har en toppmodern konferensavdelning och den vackra naturen bjuder på många möjligheter till spännande rekreation.  

Hotellets konferensavdelning har 12 mötesrum och kan ta emot 300 personer, här kan vi arrangera både små och stora event. Vi har lång erfarenhet av att arrangera kurser, konferenser och möten. Likväl som Bröllop, galamiddagar, födelsedagsfester och julbord. Våra moderna och ljusa lokaler kan anpassas efter dina behov. 

Förutom konferenshotell så är vi även det perfekta hotellet för dig som vill uppleva den storslagna naturen i området. Här kan du gå på tur, klättra i berg, paddla på fjorden och i glaciärsjöar.

På vintern kan du besöka Sogndal och Hafslo skidanläggningar som ligger endast 15 min från hotellet. Här finns allt för alpinisten, från nybörjarbackar till avancerade pister och offpist åkning. Vi samarbetar med bägge skidområdena och kan hjälpa till att arrangera en perfekt dag i backen. 

1.920.149.256 24