Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Sogndal, Norge

Quality Hotel Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel Sogndal ligger i natursköna Songdal vid Sognefjorden. Hotellet har en modern konferensavdelning med kapacitet för 350 personer. Här kan du få en perfekt balans mellan kreativa möten och spännande aktiviteter och upplevelser.

Quality Hotel Sogndal 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Sogndal

Quality Hotel Sogndal är ett stort och modernt konferenshotell beläget vid vackra Sognefjorden. Välkommen för konferens, läckra matupplevelser, mysiga weekends och närhet till natur och aktiviteter.

Konferensmöjligheter

Vår konferensavdelning erbjuder 12 mötesrum och kapacitet för 300 personer. Vi har lång erfarenhet av att arrangera konferenser, kurser, event, fester och tillställningar. Våra konferenslokaler är ljusa och kan möbleras efter era behov. Läs mer om konferens hos oss >>

Mat och dryck

Hos oss på Quality Hotel Sogndal kan du njuta av god mat och dryck. Vår italienska restaurang La Pergola dukar upp med smakfulla pizzor, läckra sallader och husets specialitet – grillade kötträtter. Du är också varmt välkommen till Vågal Burger and Gin där vi också serverar mat gjord med förstklassiga burgare i en avspänd och informell atmosdär. 

Omgivningar och aktiviteter

Den vackra naturen kring hotellet bjuder på många möjligheter till spännande rekreation. Bo hos oss och upplev den storslagna naturen i området. Här kan du vandra, klättra i berg eller paddla i fjorden och i glaciärsjöar. Med Urnes Stavkirke, Jotunheimen, Jostedalsbreen, Breheimsenteret, Nærøyfjorden och Flåmsbanen i närheten finns alla möjligheter till upplevelser. På vintern kan du besöka Sogndal och Hafslo skidanläggningar som ligger endast 15 min från hotellet. Här finns allt för alpinisten, från nybörjarbackar till avancerade pister och offpist åkning. Vi samarbetar med bägge skidområdena och kan hjälpa till att arrangera en perfekt dag i backen. 

Kontakt

  • Telefon: +47 57 62 77 00
  • Fax: +47 57 62 77 40
  • E-post q.sogndal@choice.no
  • Org. nr: 983 762 581
  • Gravensteinsgata 5 6856 Sogndal , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Buss till Sogndal busstation.

Från Sogndal flygplats

Flygbuss till Sogndal Skysstasjon (busstation). 

Om Quality Hotel Sogndal

Antal hotellrum

115 st - 198 bäddar

Antal konferenslokaler

12 st - plats för totalt 300 personer

Avstånd Sogndal flygplats

20 km

Avstånd lokaltrafik

Sogndal busstation: 50 meter

Om Quality Hotels

Om Quslity Hotels

2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK