Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Faciliteter

Öppettider 

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.00
Lördag: 07.30 - 10.30
Söndag: 07.30 - 10.30

Lunch

Måndag - fredag: 11.00 - 13.30

À la carte

Måndag - lördag: 17.00 - 22.00

Nattklubb

Fredagar: 22.00 - 02.00
Åldersgräns 20 år
Lördagar (en gång i månaden): 
22.00 - 02.00
Åldersgräns 27 år

Aqua Spa

Receptionen har öppet 
Måndag - fredag: 09.00 - 18.00 
Lördagar: 12.00 - 14.00, längre för behandlingar.

Våra restauranger och faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Förboka 

Välkommen att kontakta oss för mer information och bordsbokning i  
Verandan på 0910-711 060
och för besök och behandlingar
i Aqua Spa på 0910-560 00.

 

 

 

 

För oss på Quality Hotel Skellefteå Stadshotell är målet att ge våra gäster en fantastisk upplevelse vid varje besök. Välkommen till vår populära restaurang Verandan och missa inte heller Aqua Spa.

Frukost

Frukosten är dagens viktigaste mål, och bor du på Quality Hotel Skellefteå Stadshotell ingår alltid en välfylld frukostbuffé med näringsrika och ekologiska alternativ i rumspriset.

Verandan

I vår restaurang Verandan serveras Skellefteås populäraste lunchbuffé och en à la carte med smaker från världens alla hörn, kombinerade med lokala delikatesser. Varför inte prova Black rock grill där du själv tillagar ditt kött på en 450-gradig lavasten? Njut av smaken och upplevelsen med vacker utsikt över Skellefteå Stadspark.

After work

Varje fredag är det dags för after work i hotellets restaurang Verandan. En härlig avslutning på arbetsveckan tillsammans med goda vänner och kollegor. Avnjut en god buffé tillsammans med ett glas vin eller en riktigt kall öl.

Nattklubb

På fredagkvällar förvandlas Verandan till Skellefteås populäraste nattklubb med skön stämning och välfyllda barer. För information kring vad som händer på nattklubben just nu - se vår Facebooksida.

Bastu- och relaxavdelning

Varmt välkommen till vår fräscha bastu- och relaxavdelning som är öppen för alla mot en mindre kostnad. Vi har fyra stycken helt nya relaxrum med en fantastisk utsikt över Stadsparken och Skellefteåälven. En skön och avslappnande aktivitet tillsammans med kollegor och vänner. För hotellets gäster finns det även möjlighet att nyttja hotellets bastu samt jacuzzi i hotellets källarplan utan extra kostnad.

Aqua Spa

I hotellet hittar du även våra samarbetspartners Aqua Spa - ett glatt, tätt sammansvetsat gäng med mångårig erfarenhet. Vi har tillsammans byggt upp Aqua Spa till ett av Sveriges finaste dagspa där vi satsar på service och vill ge det lilla extra till våra besökare. Hos oss kan du boka allt från manikyr och pedikyr till ansiktsbehandlingar och massage. 

2.180.162.605 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK