Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Sundsvall, Sverige

Quality Hotel Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Quality Hotel Sundsvall passar lika bra för effektiva möten som mysiga weekends. Här bor du centralt med shopping i Stenstan bara ett par kvarter bort. Vi har 201 nyrenoverade rum, 25 konferenslokaler, lobbybar, festvåning och parkeringshus.

Quality Hotel Sundsvall 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Sundsvall

På Quality Hotel Sundsvall finns något för alla! Hotellets alla 201 rum och lobbybaren q.bar renoverades i början av 2013 och erbjuder en modern avslappnad atmosfär. Med 3 000 m² konferensyta, mycket nöje och moderna restauranger är anläggningen en av de mest kompletta i Sundsvall.

Med fokus på konferens

konferensvåningen finns sjutton konferens- och grupprum. Utöver det erbjuder vi även Filmstadens åtta salonger och rymliga foajé under dagtid – perfekta för föreläsningar och seminarier. Filmstaden finns på entréplan i samma hus.

Avenys restauranger

Från festvåning till konsertsal till jazzklubb. Aveny har Sundsvalls bredaste utbud av underhållning. Med restauranglokaler på två våningar har vi ett stort nöjesutbud kombinerat med möjligheten att i all enkelhet sitta ner, koppla av och umgås över en bit mat och dryck.

Sundsvall när du är ledig

Quality Hotel Sundsvall ligger ett par minuters promenad från Sundsvalls vackra stenstad med all shopping och service som kan önskas. Avenys Restauranger och Filmstaden erbjuder mycket nöje i huset, men vill du ha mer att välja på tipsar vi om både äventyrsbadet Himlabadet, Casino Cosmopol och konserthallen Tonhallen. Sommartid finns många vackra stränder längs Sundsvalls kust och vintertid kan vi erbjuda fina längdspår och slalombackar, centralt och nära.

Kontakt

  • Esplanaden 29 Box 746, 852 36 Sundsvall , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Sundsvall C.

Buss

Buss till hållplats Navet.

Om Quality Hotel Sundsvall

Antal hotellrum

201 st - 429 bäddar

Antal konferenslokaler

25 st -  plats för 1 433 deltagare

Avstånd flygplats

Sundsvall Timrå Airport:
23 km, ca 20 min med bil.

Avstånd lokaltrafik

Sundsvall C: ca 500 m
Busstation Navet: 500 m. Härifrån går både lokaltrafik och fjärrbussar. 

Om Quality Hotels

2.311.63.057 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK