Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Sundsvall, Sverige

Quality Hotel Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Quality Hotel Sundsvall passar lika bra för effektiva möten som mysiga weekends. Här bor du centralt med shopping i Stenstan bara ett par kvarter bort. Vi har 201 nyrenoverade rum, 25 konferenslokaler, lobbybar, festvåning och parkeringshus.

Quality Hotel Sundsvall 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Sundsvall

Quality Hotel Sundsvall är inte bara ett hotell som lägger stor vikt vid konferenser. Vi vill också vara ditt självklara val vid alla festliga tillfällen. Med flexibla lokaler och utmärkt mat och dryck vill vi göra ditt besök hos oss till en upplevelse.

Frukost

Frukosten är en viktig måltid. Den ska vara nyttig, frestande och läcker. Vi är stolta över vår frukost där vi erbjuder ett stort urval ekologiska produkter.

Lobbybaren q.bar

Lobbybaren q.bar är hotellets inofficiella och naturliga mötesplats. Det perfekta stället att värma upp före bion eller varva ner efter jobbet, konferensen eller shoppingrundan. Vårt kök är ett av få Svanenmärkta kök i Norrland. Det innebär att mer än vanligt på menyn är närodlat, kravmärkt och fräscht. Baren har en skön, modern atmosfär med både barmeny och à la carte. 

Dagens lunch

I Melody Lounge, Avenys entréplan, serverer vi dagens lunch på vardagar.

Avenys nöje

Jazzklubben, Club Deströyer, Red House Rumble, Runt 50... De klubbar som huserar på Aveny hjälper oss att erbjuder er stans bredaste nöjesutbud! Läs mer i vårt evenemangskalendarium här.

Söker du festlokal?

Fest till helg och till vardag, privat eller med företaget, kalas som är stort eller litet. Vi hjälper dig att utforma rätt miljö, meny och nöje för tillfället. Dessutom står vi mer än gärna till tjänst när det gäller att välja och boka underhållning eller andra aktiviteter. Dra nytta av våra erfarenheter och samarbetspartners inom nöjesvärlden!

Avenys matsalar

Med båda vikväggarna öppna kan vi ta emot drygt 600 middagsgäster. Med vikväggarna stängda går det lika bra med 100. Här finns två fasta scener och en stor bar.

Melody och Rockbaren

Vårt discotek på Avenys entréplan är utmärkt för mingel och middagar i bufféform. Här ryms ca 150 personer. Rockbaren som ligger i anslutning till Melody rymmer upp till 40 personer. Lägg märke till alla rockiga detaljer i inredningen! Har du konferens? Varför inte boka en egen trubadur eller anordna ”musikkrysset” i någon av dessa lokaler?

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.30 - 10.30
Helgdagar: 07.30 - 10.30

Konferenslunch

Endast förbokningar.

Dagens lunch i Melody Lounge

Måndag - fredag: 11.00 - 13.00
Stängt sommartid och under julveckorna.

q.bar

Måndag - tisdag: 16.00 - 23.00
Onsdag - torsdag: 16.00 - 24.00
Fredag - lördag 16.00 - 01.00
Söndag: Stängt

Våra restauranger och faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på 
060-16 00 88. 

2.311.63.057 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK