Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

OMDÖMEN


Genomsnittligt besöksbetyg

baserat på 73 gästomdömen.

4

75% gäster rekommenderade detta hotell.
4
Standard
4,5
Service
4,5
Läge
4,5
Renlighet
4
Rum
4,5
Sovkvalitet

4

Riktigt trevlig vistelse.

den 8 april 2015, , ErikNordstrom

Rummet var rätt stort med sköna sängar, ett skrivbord och en rejäl läsfåtölj. Badrummet var också enligt förväntan. Helt, rent och helkaklat. Visst, spegelglaset hade sett sina bättre dagar med oxida...

Rummet var rätt stort med sköna sängar, ett skrivbord och en rejäl läsfåtölj. Badrummet var också enligt förväntan. Helt, rent och helkaklat. Visst, spegelglaset hade sett sina bättre dagar med oxidationsfläckar från baksidan och kaklet är ju inte designhotell. Men det var precis vad jag väntat mig från ett standardhotell i en kedja. Det skulle gett en trea men den trevliga och hjälpsamma personalen (speciellt Maria i receptionen) och den härliga frukosten drar upp betyget och jag kan med säkerhet säga att ifall jag behöver sova i Sundsvall fler gånger så stannar jag mer än gärna här igen. Ska jag klaga på nått är det att priset kunde ligga några hundringar lägre, eller att parkeringen kunde ingå. Runt tusenlappen vore rimligt.
Läs mer Stäng

5

Mycket bra

den 30 mars 2015, Hudiksvall, Sverige, Lars-ove O

Bra lokalisering, bra standard, Mycket bra frukost. En bra hotellfrukost innehåller vita bönor. Enkelt att checka in och ut. Fräscht badrum med rymlig dusch. Saknar dock dubbelsäng istället för 2 en...

Bra lokalisering, bra standard, Mycket bra frukost. En bra hotellfrukost innehåller vita bönor. Enkelt att checka in och ut. Fräscht badrum med rymlig dusch. Saknar dock dubbelsäng istället för 2 enkelsängar.
Läs mer Stäng

5

Rent och snyggt

den 30 mars 2015, Gävle, Tommy_Arvidsson

Allt bra, perfekt med parkeringsgarage i samma hus, bra ljudisolerat, bra personal, kylskåp på rummet är perfekt. Vi kom dock försent till frukosten pga sommartidomställningen så vi kan ej ge betyg på...

Allt bra, perfekt med parkeringsgarage i samma hus, bra ljudisolerat, bra personal, kylskåp på rummet är perfekt. Vi kom dock försent till frukosten pga sommartidomställningen så vi kan ej ge betyg på frukosten. Finns ingenting att klaga på.
Läs mer Stäng

5

Johan

den 30 mars 2015, Umeå, Johan O

Trevligt, centralt hotell med mycket trevlig personal. Baren och restaurangen var mysig och har ett bra utbud. Läget är centralt i Sundsvall utan att för den skull störa nattsömnen med buller och traf...

Trevligt, centralt hotell med mycket trevlig personal. Baren och restaurangen var mysig och har ett bra utbud. Läget är centralt i Sundsvall utan att för den skull störa nattsömnen med buller och trafikljud.
Läs mer Stäng

4

Gugge.

den 27 mars 2015, Hudiksvall, Sverige, Gunnar B

Ett kanon hotell med riktig god frukost som innehåll det man kan kräva. Läget mitt i stan men med lugn natt miljö. Kommer säker att bo där igen. Vi ses !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ett kanon hotell med riktig god frukost som innehåll det man kan kräva. Läget mitt i stan men med lugn natt miljö. Kommer säker att bo där igen. Vi ses !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Läs mer Stäng

2.190.163.493 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK