Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Sundsvall, Sverige

Quality Hotel Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Quality Hotel Sundsvall passar lika bra för effektiva möten som mysiga weekends. Här bor du centralt med shopping i Stenstan bara ett par kvarter bort. Vi har 201 nyrenoverade rum, 25 konferenslokaler, lobbybar, festvåning och parkeringshus.

Quality Hotel Sundsvall 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Sundsvall

Våra festlokaler är flexibla och kan användas till allt från kickoffer, galor och högtidsdagar till modevisningar, föreläsningar, debatter och annat. Det finns stora möjligheter hos oss och tillsammans syr vi ihop de bästa eventen.

Engagerad personal

Vi hjälper dig att utforma rätt miljö och meny för tillfället. Dessutom står vi mer än gärna till tjänst när det gäller att välja och boka underhållning eller andra aktiviteter. Dra nytta av våra erfarenheter och samarbetspartners inom nöjesvärlden!

Aveny upstairs

De flesta känner till Aveny som nöjeslokal men Aveny går även att boka för dina egna festligheter. Två vikväggar ger oss flexibiliteten att kunna utforma lokalen efter sällskapets storlek och även att kunna ta emot olika sällskap. Med båda vikväggarna öppna kan vi ta emot drygt 600 middagsgäster, med vikväggarna stängda går det lika bra med 100.

Melody och Rockbaren

Vårt diskotek på Avenys entréplan är utmärkt för mingel och middagar i bufféform. Här ryms ca 150 personer. Rockbaren som ligger i anslutning till Melody rymmer upp till 40 personer. Lägg märke till alla rockiga detaljer i inredningen! Har du konferens? Varför inte boka en egen trubadur eller anordna ”musikkrysset” i någon av dessa lokaler?

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra eventlokaler.

Mingel: 1 000 personer 
Långbord: 600 personer
Runda bord: 160 personer

Boka event

Välkommen att kontakta oss för mer information på 060-16 00 10 eller via 
q.conference.sundsvall@choice.se

2.311.63.057 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK