Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Sundsvall, Sverige

Quality Hotel Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Quality Hotel Sundsvall passar lika bra för effektiva möten som mysiga weekends. Här bor du centralt med shopping i Stenstan bara ett par kvarter bort. Vi har 201 nyrenoverade rum, 25 konferenslokaler, lobbybar, festvåning och parkeringshus.

Quality Hotel Sundsvall 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Sundsvall

Vi vet kanske bäst av alla hur krävande konferenser kan vara, därför blir pauserna och tillfällen till social samvaro extra viktiga. Under en lång dag kan det vara nödvändigt att fylla på med energi vid flera tillfällen.

Konferenslunch

Vi serverar en buffélunch för våra konferensgäster. Vi erbjuder två rätter att välja på, en fin salladsbuffé och oftast även en vegetarisk soppa. Lägg till ost och kex och något sött från desserbordet så brukar alla vara nöjda. 

Quality Break

Med våra Quality Breaks finns det tillfälle att ta en bensträckare och fylla på energi under flera tillfällen. Quality Break innebär tillgång till kaffe, te, frukt, popcorn och mjukglass hela dagen. En perfekt möjlighet att hämta energi när du behöver det som bäst.

Konferensmiddag

Konferensmiddagen serveras i konferensmatsalen eller för små gruppen, i lobbybaren q.bar. Komponera din en-, två-, eller trerätters middag utifrån våra förslag på förrätt, varmrätt och dessert.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information på 060-16 00 10 eller via 
q.conference.sundsvall@choice.se

2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK