Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Sundsvall

Mat och dryck

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information på 060-16 00 10 eller via 
q.conference.sundsvall@choice.se

Vi vet kanske bäst av alla hur krävande konferenser kan vara, därför blir pauserna och tillfällen till social samvaro extra viktiga. Under en lång dag kan det vara nödvändigt att fylla på med energi vid flera tillfällen.

Konferenslunch

Vi serverar en buffélunch för våra konferensgäster. Vi erbjuder två rätter att välja på, en fin salladsbuffé och oftast även en vegetarisk soppa. Lägg till ost och kex och något sött från desserbordet så brukar alla vara nöjda. 

Quality Break

Med våra Quality Breaks finns det tillfälle att ta en bensträckare och fylla på energi under flera tillfällen. Quality Break innebär tillgång till kaffe, te, frukt, popcorn och mjukglass hela dagen. En perfekt möjlighet att hämta energi när du behöver det som bäst.

Konferensmiddag

Konferensmiddagen serveras i konferensmatsalen eller för små gruppen, i lobbybaren q.bar. Komponera din en-, två-, eller trerätters middag utifrån våra förslag på förrätt, varmrätt och dessert.

2.200.163.775 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK