Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Ulsteinvik, Norge

Quality Hotel Ulstein

Ulsteinvik,  Norge

Quality Hotel Ulstein är ett modernt konferenshotell med en unik och otraditionell arkitektur inspirerad av det havsnära läget. Hotellet ligger i centrala Ulsteinvik och är det perfekta alternativet för en kreativ konferens eller en mysig weekend.

Quality Hotel Ulstein 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Ulstein

Quality Hotel Ulstein erbjuder det mesta i mat- och dryckesväg. Varmt välkommen till Oljepiren Bar & Restaurang, där du kan njuta av en fantastiskt utsikt över vattnet.  

Frukost

Välj och vraka bland det stora utbudet på vår frukostbuffé. Här erbjuder vi även en rad ekologiska produkter.

Oljepiren Bar & Restaurang

I Oljepiren Bar & Restaurang kan du njuta av en god måltid medan du ser ut över vattnet. Med duktiga kockar och de bästa råvarorna från havet garanterar vi dig en gastronomisk upplevelse, ackompanjerat av välsmakande vin. Restaurangen är smakfullt inredd och erbjuder plats för 120 gäster. Vi erbjuder också två lokaler som passar perfekt för privata arrangemang. Vår trevliga bar serverar läckra drycker varje dag. Här är åldersgränsen 18 år. 

 

Öppettider

Frukost

Måndag - lördag: 06.30 - 10.00
Söndag: 08.00 - 11.00

Lunch

Alla dagar: 12.00 - 14.00

Oljepiren Bar & Restaurang

Alla dagar: 18.00 - 22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Varm välkommen att kontakta oss på telefon +47- 70 01 30 00 eller via q.ulstein@choice.no för mer information och bordsbokning.

2.311.63.057 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK