Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Vänersborg, Sverige

Quality Hotel Vänersborg

Vänersborg,  Sverige

Quality Hotel Vänersborg är ett modernt konferenshotell med vackert läge i Vänersborg, vid Vänerns sydspets. Med konferensmöjligheter för 180 personer, restaurang, relax och 114 ljusa rum passar hotellet både för affärsresor och familjehelger.

Quality Hotel Vänersborg 3 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Vänersborg

Njut av god mat och dryck under er konferens på Quality Hotel Vänersborg. I våra restauranger serverar vi goda luncher, middagar och vår omtyckta frukostbuffé.

Dagpaket

Hos oss kan ni välja om ni vill komma och ha konferens under en dag eller om ni också vill övernatta på hotellet. I dagkonferenspaketet ingår bland annat förmiddagskaffe med smörgås, konferenslunch med kaffe och chokladbit, eftermiddagskaffe med bröd/kaka och lite smått och gott samt konferenslokal, vatten, godis och frukt, mjukglass och popcorn! Väljer ni att bo över ingår också en tvårätters middag. 

Quality Breaks

Vi på Quality Hotels vet att pauser är viktiga. Så viktiga att vi har ett helt team som fokuserar på att göra dina pauser så bra som möjligt. Hos oss är allt inkluderat i pauserna - ät så mycket frukt du vill och drick så mycket kaffe och te du vill. Vi har även egna glass- och popcornmaskiner där du när som helst kan förse dig med läckra godsaker. Allt för att ge dig energi för en bra arbetsdag!

Grönt och gott

Vi på Quality Hotel Vänersborg tycker det är viktigt att du äter hälsosamt, grönt och gott när du bor hos oss. Vi dukar upp buffér med mycket frukt och grönsaker till frukost, lunch och fika så att du får möjlighet till en hälsosam och bra vistelse hos oss. Det är också viktigt för oss att vår mat kommer från råvaror som behandlas med respekt och omtanke. Våra ekologiska erbjudanden är tydligt märkta och är ett säkert val för att du ska få den bästa matupplevelsen.

Konferensmeny

Vi erbjuder en trevlig konferensmeny baserad på säsongens råvaror. Kontakta oss gärna för menyförslag. 

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan 
på 0521-57 57 20 eller via konf.vanersborg@choice.se

2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK