Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Vänersborg Vänersborg ,  Sverige

Se alla hotell i Vänersborg, Sverige

Quality Hotel Vänersborg

Vänersborg,  Sverige

Quality Hotel™ Vänersborg är ett modernt konferenshotell med vackert läge i Vänersborg, vid Vänerns sydspets. Med konferensmöjligheter för 470 personer, restaurang, relax och 114 ljusa rum passar hotellet både för affärsresor och familjehelger.

Quality Hotel Vänersborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Vänersborg

Heldag, möte på några timmar eller kanske en kvällsaktivitet med middag? Ni bestämmer hur ni vill ha det – vi fixar det mesta! Och dessutom bjuder vi alla konferensgäster på popcorn och mjukglass. Ha din nästa konferens på Quality Hotel Vänersborg. 

Konferens hos oss

Oavsett vad det är för konferens, sammanträde, ledningsmöte eller kick-off ni ska arrangera så löser vi det. Vi vet att alla prioriterar olika saker och därför gör vi vårt bästa för att tillmötesgå era önskemål. Vi kan erbjuda avskildhet, hög servicenivå och den senaste utrustningen. 

Aktiviteter

I närområdet finns en mängd aktiviteter som ni kan ägna er åt under eller efter konferensen. Vi erbjuder bland annat floating, friskvård som poweryoga, dansami, frisör och stylist, lagtävlingar och teambildning Segway, musikquiz, chokladprovning, kräftfikse, prova på-golf, discobowling, gokart och båtturer. Kontakta oss för mer information. 

Konferenslokaler

Vi erbjuder sju funtionellt inredda konferenslokaler för upp till 180 personer. Lokalerna är utrustade med pc-projektor, blädderblock, block, pennor, tv, video och gratis trådlös internetuppkoppling. Läs mer om våra konferenslokaler .

Konferenspaket

Hos oss kan ni välja om ni vill komma och ha konferens under en dag eller om ni också vill övernatta på hotellet. I dagkonferenspaketet ingår bland annat förmiddagskaffe med smörgås, konferenslunch med kaffe och chokladbit, eftermiddagskaffe med bröd/kaka och lite smått och gott samt konferenslokal, vatten, godis och frukt, mjukglass och popcorn! I övernattningspaketet ingår också en tvårätters middag. 

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan 
på +46 521 57 57 20 eller via konf.vanersborg@choice.se

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.255.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.