Strejk i hotell- och restaurangbranschen

Det är strejk i den norska hotellbranschen, men de flesta av våra hotell är fortfarande öppna. Se vilka hotell som är påverkade och få mer information. #LINK_SE#

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Vänersborg, Sverige

Quality Hotel Vänersborg

Vänersborg,  Sverige

Quality Hotel Vänersborg är ett modernt konferenshotell med vackert läge i Vänersborg, vid Vänerns sydspets. Med konferensmöjligheter för 180 personer, restaurang, relax och 114 ljusa rum passar hotellet både för affärsresor och familjehelger.

Quality Hotel Vänersborg 3 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Vänersborg

51% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 56 gästomdömen.
3
Läge
3,5
Sovkvalitet
3,5
Service
3
Standard
3,5
Rum
3,5
Renlighet
4

bitte03

den 29 april 2016, Sundsvall, Sweden, 892britt

Mycket bra hotell, det enda jag har att klaga på är att det fanns absolut ingenting att äta en söndagskväll, restaurangen var stängd och hotellet kunde inte ens erbjuda en sallad eller en matig macka.

Mycket bra hotell, det enda jag har att klaga på är att det fanns absolut ingenting att äta en söndagskväll, restaurangen var stängd och hotellet kunde inte ens erbjuda en sallad eller en matig macka.
Läs mer
4

Bra restaurang

den 25 april 2016, Gävle, Sverige, Paolo G

God mat och bra service i restaurangen! Bättre än de flesta hotell i den här kategorin. Även gymmet långt över snittet för hotellkategorin. Läget lite "off" - för långt för att gå in till sta´n - men…

God mat och bra service i restaurangen! Bättre än de flesta hotell i den här kategorin. Även gymmet långt över snittet för hotellkategorin. Läget lite "off" - för långt för att gå in till sta´n - men det behöver man som sagt inte för att äta bra.

Svar från ägaren

den 26 april 2016

Hej! Tack för din feedback. Kul att du var nöjd med vår restaurang. Visst är hotellets gym bra? vi har 24 timmars öppet gym. Det är ca 2 km in till stan. Vi har cyklar att låna ut om man önskar. Välkommen tillbaka!

Läs mer
3

Väldigt medelmåttlig kvalite . hotellet känns som det är under reperation .hoppas på bra resultat .

den 25 april 2016, Stockholm, Sverige, 921perv

Låg standard lite slitet intryck .Trevlig personal. Läge bra . Ingår parkering det är mycket bra (trotts buckla i bildörr ). Bra träningsmöjligheter i anslutning till hotellet . Mycket god mat.TV måst…

Låg standard lite slitet intryck .Trevlig personal. Läge bra . Ingår parkering det är mycket bra (trotts buckla i bildörr ). Bra träningsmöjligheter i anslutning till hotellet . Mycket god mat.TV måste bytas ut och nyare sängar.

Svar från ägaren

den 26 april 2016

Hej! Tack för din feedback. Tråkigt med buckla i bildörren. Vi håller på att renovera våra rum och korridorer, i höst hoppas vi att de flesta rum ska vara färdiga. Välkommen tillbaka!

Läs mer
3

Middagen en besvikelse

den 2 april 2016, Vänersborg, Sverige, f0lke0

Personal i reception trevliga och mycket hjälpsamma. SPA-behandlingarna var av mycket hög kvalitet. Dock var kvällens personal i bar och restaurang helt utan serviceanda. Vi var enbart 4 bord i restau…

Personal i reception trevliga och mycket hjälpsamma. SPA-behandlingarna var av mycket hög kvalitet. Dock var kvällens personal i bar och restaurang helt utan serviceanda. Vi var enbart 4 bord i restaurangen men fick ändå vänta 30 minuter på att få en meny som sedan inte gällde för kvällen. När vi suttit en timme i matsalen fick vi äntligen in vår förrätt.
Läs mer
3

Ät inte här på kvällen, annars trevlig personal

den 1 april 2016, Vanersborg, Sweden, beritho2016

Reception, frukost och lunch mycket bra. Men var inte gäst här på kvällen! Trots få gäster fick vi vänta över en halvtimme innan vi fick menyer. Sedan ytterligare en halvtimme innan förrätt. Fick då s…

Reception, frukost och lunch mycket bra. Men var inte gäst här på kvällen! Trots få gäster fick vi vänta över en halvtimme innan vi fick menyer. Sedan ytterligare en halvtimme innan förrätt. Fick då säga till att vi gärna ville ha något att dricka till maten och så fortsatte det. Kvalitén på maten när den äntligen kom var däremot bra
Läs mer
2.311.63.000 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK