Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Västerås

Västerås,  Sverige

En plats att mötas på! Quality Hotel Västerås är ett konferenshotell beläget utmed E18, endast 5 minuters bilresa från centrum. Vår konferensavdelning har 15 mötesrum i olika storlekar, här finns allt för en lyckad konferens. Välkomna!

Quality Hotel Västerås 3 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Västerås

Vi på Quality Hotel Västerås vet att en lång konferensdag eller ett intensivt möte kräver god mat och dryck och goda snacks under pauserna. 

Quality Break

Vi vet att en konferens kan vara krävande och tar hänsyn till det med våra Quality Breaks. Det innebär obegränsat med kaffe, te, frukt, popcorn och mjukglass hela dagen för alla konferensgäster. En perfekt möjlighet för att hämta lite extra energi när man behöver det som mest. 

Behövs en extra energikick?

Beställ något av våra tillval. Ni bestämmer själva när det ska serveras: vid ankomst, till lokalen eller till fikat. Välj mellan smoothie, uppskuren frukt i bägare eller en energybar. Allt är möjligt!

Vi ordnar det ni önskar

Vi kan ordna allt efter era önskemål: två- eller trerättersmiddagar, temabufféer, julbord eller raclettgrillning. Kontakta oss gärna för menyförslag. 

Boka konferens 

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på 021-30 38 00 eller 
via q.vasteras@choice.se

2.210.164.555 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK