Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Västerås

Västerås,  Sverige

En plats att mötas på! Quality Hotel Västerås är ett konferenshotell beläget utmed E18, endast 5 minuters bilresa från centrum. Vår konferensavdelning har 15 mötesrum i olika storlekar, här finns allt för en lyckad konferens. Välkomna!

Quality Hotel Västerås 3 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Västerås

Vi brinner för konferenser och för att göra ert arrangemang så bra som det någonsin kan bli. Med 15 moderna konferenslokaler och en känsla för god mat och dryck hjälper vi er med möten i Västerås.

Våra konferenslokaler

Vi erbjuder 15 konferenslokaler och mötesrum i olika storlekar för mellan 2 och 115 deltagare. Läs mer om våra konferenslokaler >>

Mat och dryck

En lång konferensdag eller ett intensivt möte kräver god mat och dryck och goda snacks under pauserna, det vet vi på Quality Hotel Västerås. Läs mer om vårt utbud av mat och dryck under er konferens >>

Eventlokal för mässa eller fest

Vår atriumgård kan användas till mycket - mingel, middag eller dans. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns i våra lokaler.

Tips och idéer

Våra medarbetare finns här för er. Vi kan hjälpa till som bollplank med tips och ideér kring allt som rör er konferens. För ett lyckat arrangemang krävs nogrann planering och lite extra tanke på detaljerna. Med en personlig service kan vi ta hand om allt från teknikutrustning och möblering till mat och dryck. Allt för att våra konferensgäster ska få den ultimata miljön för att släppa loss idéflödet. Konferens är det vi är bra på! 

Boka konferens 

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på 021-30 38 00 
eller via q.vasteras@choice.se

2.210.164.555 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK