Välkommen till Nordic Choice Hotels!

Vi har för tillfället problem med inloggning på Min sida, vilket gör att inloggning kan ta längre tid än vanligt. Vi jobbar på att lösa det så fort som möjligt. Du kan fortfarande göra din bokning här på choice.se och har du några frågor når du oss via chatt, booking@choice.se eller på telefon 0771-666 700.

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Västerås

Västerås,  Sverige

En plats att mötas på! Quality Hotel Västerås är ett konferenshotell beläget utmed E18, endast 5 minuters bilresa från centrum. Vår konferensavdelning har 15 mötesrum i olika storlekar, här finns allt för en lyckad konferens. Välkomna!

Quality Hotel Västerås 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Västerås

43% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 44 gästomdömen.
3
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
3
Standard
3
Rum
4
Renlighet
4

Snabb visit i Västerås

den 15 juni 2015, Vänersborg, Sverige, Jan W

Lätt att hitta enkelt att parkera och det var gratis rummet var väl städat kanske lite slitet men städningen gjorde så man inte tänkte frukt på detta. Frukosten var helt ok nu var det inte så många gä…

Lätt att hitta enkelt att parkera och det var gratis rummet var väl städat kanske lite slitet men städningen gjorde så man inte tänkte frukt på detta. Frukosten var helt ok nu var det inte så många gäster på hotellet men vi upplevde att det var väldigt tyst på hotellet
Läs mer
4

Bra hotell i Västerås

den 4 maj 2015, Trosa, Sverige, Lotta D

Trevligt men något slitet hotell i Västerås. Ligger lite i utkanten men det passade oss perfekt eftersom vi reste med hundar. Mycket trevlig personal. Något slitet och nött av tidens tand, men väldigt…

Trevligt men något slitet hotell i Västerås. Ligger lite i utkanten men det passade oss perfekt eftersom vi reste med hundar. Mycket trevlig personal. Något slitet och nött av tidens tand, men väldigt rent och fräscht. Luktade tom fräscht när vi kom tillbaka till rummet för andra natten.

Svar från ägaren

den 6 maj 2015

Hej! Roligt att höra att ni är nöjda med er vistelse! Jag blir alltid lika glad när någon upplevt bra service! Hotellet har några år på nacken och vi väntar besked om renovering. Välkomna åter!

Läs mer
5

Helena

den 20 april 2015, Västerås, Sverige, Helena P

Jag återkommer år efter år och lägger en krävande utbildning på denna konferensanläggning. Jag och deltagarna brukar vara mycket nöjda. Glass, popcorn, god mat och trevlig personal är avgörande. Lokal…

Jag återkommer år efter år och lägger en krävande utbildning på denna konferensanläggning. Jag och deltagarna brukar vara mycket nöjda. Glass, popcorn, god mat och trevlig personal är avgörande. Lokalerna passar vårt ändamål väldigt bra och jag har svårt att hitta något liknande på närmare plats eller på min egen arbetsplats.

Svar från ägaren

den 22 april 2015

Roligt att höra att ni är så nöjda! Jag ska framföra det till personalen! Ni är hjärtligt välkomna tillbaka!

Läs mer
2

Besviken

den 20 april 2015, Västerås, Sverige, Malin E

Omoderna rum med slitna möbler. Känns sunkigt. Fanns ingen mat att tillgå efter kl 21. Frukosten var mycket bra. Man får ingen hotellkänsla då det känns gammalt & slitet. Läget är mycket bra. Gratis…

Omoderna rum med slitna möbler. Känns sunkigt. Fanns ingen mat att tillgå efter kl 21. Frukosten var mycket bra. Man får ingen hotellkänsla då det känns gammalt & slitet. Läget är mycket bra. Gratis parkering.

Svar från ägaren

den 22 april 2015

Hej! Tack för din feedback! Jag är medveten om att hotellet är slitet och vi väntar just nu besked om en renovering. Jag hoppas att se er här igen då med ett uppfräschat hotell! Vi tar åt oss av kritiken att det ej fanns mat att tillgå efter kl 21 och diskuterar vidare hur vi kan lösa det!

Läs mer
2

Jätte trist! Hv

den 16 april 2015, Västerås, Sverige, Harri V

Rummen av jätte dålig kvalitet. Dåliga möbler t ex skrivbords stol smutsig och skrivbordet jätte slitet med fula märken på. Personalen trevlig. sängarna hade dålig komfort och slitna. Läget lite utan…

Rummen av jätte dålig kvalitet. Dåliga möbler t ex skrivbords stol smutsig och skrivbordet jätte slitet med fula märken på. Personalen trevlig. sängarna hade dålig komfort och slitna. Läget lite utan för stan men gör inget om man är på konferens.

Svar från ägaren

den 22 april 2015

Hej! Jag är medveten om att hotellet är slitet och vi väntar just nu besked om en renovering! Rligt att höra att du var nöjd med vår service! Välkommen åter!

Läs mer
2.210.164.555 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK