Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Växjö, Sverige

Quality Hotel Växjö

Växjö,  Sverige

Quality Hotel Växjö är ett konferenshotell fem minuter från Växjö centrum. Hotellet ligger naturskönt inbäddat i den småländska grönskan och passar både för kreativa konferenser och semestervistelser med nära och kära.

Quality Hotel Växjö

Under en lång konferensdag behöver man energipåfyllning. Ett Quality Break helt enkelt. För att inte tala om en god lunch och middag.

Quality Break

Vi vet att en konferens kan vara krävande och tar hänsyn till det med våra Quality Breaks. Det innebär fri tillgång till kaffe, te, frukt, popcorn och mjukglass hela dagen för alla konferensgäster. En perfekt möjlighet för att hämta lite extra energi när man behöver det som mest.

Konferenslunch

Vår konferenslunch serveras oftast som buffé, med sallad, soppa, 1 varmrätt, kaffe och liten kaka.

Konferensmiddag

Till middagen komponerar vi en trevlig två- eller trerättersmeny baserad på säsongens råvaror. Vi hjälper även till med dryckesförslag. Önskar ni komponera er egen meny, kontakta oss för fler förslag. Eller se vår meny här intill. Vi erbjuder även olika temabuffér. 

 

 

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på 0470 70 72 00 eller via q.vaxjo@choice.se

2.320.101.000 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK