Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Växjö, Sverige

Quality Hotel Växjö

Växjö,  Sverige

Quality Hotel Växjö är ett konferenshotell fem minuter från Växjö centrum. Hotellet ligger naturskönt inbäddat i den småländska grönskan och passar både för kreativa konferenser och semestervistelser med nära och kära.

Quality Hotel Växjö

På Quality Hotel Växjö har vi lång erfarenhet av att arrangera olika typer av möten. Vi vet att en lyckad konferens kräver god planering. Låt oss hjälpa dig!

Flera flexibla lokaler

Vi erbjuder er 13 flexibla konferenslokaler och fem mötesrum. Våra mötesrum är i varierande storlek och passar bra för både större och mindre utbildningar, föreläsningar, workshops och styrelsemöten. Vi kan ta emot upp till 130 personer. Alla rum är utrustade med trådlöst internet, whiteboard-tavla, blädderblock, skrivmaterial till deltagarna, karameller och vatten. PC-projektor ingår, men måste förbokas.

Kom hit enkelt och smidigt

Det är lätt att ta sig till Quality Hotel Växjö, både med kollektivtrafik och egen bil. Här kan du läsa mer om hur man hittar till hotellet. Stor parkering finns direkt utanfor hotellet, med plats för tre bussar och 150 personbilar. Parkering är kostnadsfritt för hotellets gäster.

Logi för alla deltagare

Om ni planerar övernattning har vi plats för alla deltagare i våra 147 bekväma enkel- och dubbelrum.

Aktiviteter

Vi hjälper även att arrangera passande aktiviteter som till exempel yoga, självförsvarskurs, vin-, öl- eller whiskyprovning. Vi ser till att du får en minnesvärd konferens!

Kom på visning

Vi visar er gärna våra lokaler, rum och övriga möjligheter så det ska passa ert arrangemang. Varmt välkommen att kontakta oss för en visning.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågningar
på 0470-70 72 00 eller via q.vaxjo@choice.se.

2.320.101.000 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK