Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Vøringfoss Eidfjord ,  Norge

Se alla hotell i Eidfjord, Norge

Quality Hotel Vøringfoss

Eidfjord,  Norge

Konferens- och aktivitetshotellet Quality Hotel™ Vøringfoss ligger vid Hardangerfjordens strand, granne med Hardangervidda nationalpark och omgivet av vackra fjäll, svindlande fjordar och fascinerande vattenfall.

Quality Hotel Vøringfoss 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Vøringfoss

För oss på Quality Hotel Vøringfoss är det viktigt att alla måltider ska vara både goda och sunda, så du kan njuta ordentligt av den medan du blickar ut över Hardangerfjorden. 

Restaurang Hardangerfjord

I restaurang Hardangerfjord serverar vi frukost, lunch och middagsbuffé. Våra kockar inspireras av Hardangers mattraditioner när de planerar och tillagar måltiderna. Från restaurangen når du även vår uteservering där du har bästa tänkbara utsikt över fjälltoppar och djupa fjordar. För speciella tillfällen som kräver det där lilla extra så hjälper våra kockar dig gärna att skräddarsy en unik matupplevelse.

Bestastovo

Innanför Restaurang Hardangerfjord ligger Bestastovo, där vi serverar vår à la carte-meny med lokala rätter från Hardanger uppdaterade med moderna smaker och tillagningssätt. Vår kunskap om den existerande matkulturen och nya tillagningssätt ger oss möjligheten att utnyttja närområdets råvaror på nya sätt, med ovanliga kombinationer och spännande smaker. 

Fossatrommo

Vår bar Fossatrommo har en åldersgräns på 20 år. Här kan du njuta av ett gott glas vin eller en öl samtidigt som du följer det som händer på bryggkanten alldeles utanför. Fråga gärna våra duktiga bartenders om råd om du inte vet vad du vill ha eller bara vill testa något nytt. Vi har även flera salonger som inbjuder till olika sociala sammankomster. 

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 07.00 - 10.00
Lördag - söndag: 08.00 - 11.00

Lunch

Varje dag: 12.00 - 17.00

Middag

Varje dag: 18.00 - 21.00

Pris for buffé är 395 NOK/person. Vi har en egen meny för privata sällskap, kontakta oss gärna för mer information.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller om du vill planera någt särskilt på telefon +47 53 67 41 00 eller via q.voringfoss@choice.no.

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.