Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Waterfront Ålesund ,  Norge

Se alla hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel™ Waterfront är ett modernt konferenshotell vackert beläget vid fjäll och fjord i Ålesund. Vi erbjuder konferensmöjligheter för 450 personer och en omtyckt restaurang. Välkommen för kreativa möten och härliga upplevelser.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

Mat och dryck är en stor del av totalupplevelsen under en konferens. Vi på Quality Hotel Watrerfront vill att pauserna ska ge er avkoppling och påfyllning av nödvändig energi. Därför satsar vi på mat och dryck av goda råvaror. 

Quality Break

Det är inte möjligt att planera allt i förväg. När deltagarna börjat tappa koncentrationen kan det behövas en bensträckare och en kopp kaffe även om det inte står på schemat. Just därför står vår Quality Break-buffé uppdukad under hela dagen. Där serverar vi kaffe, te, juice, färsk frukt, småkakor, popcorn och favoriten mjukglass med olika strössel till. Till detta kan du även beställa smörgåsar, mjuka kakor eller något annat gott om så önskas.

Aqua Restaurant

Unna dig ett besök i Aqua Restaurant och Bar. Här serverar vi lunch på dagen och à la carte under kvällen.För stora sällskap och vid önskemål tar vi gärna fram speciella grupp- och festmenyer. Ät, drick och njut av fjäll- och fjordutsikten. Tillåter vädret rekommenderar vi att du slår dig ner på vår härliga utservering. Väljer du att sitta inne kan du spana rakt in i köket och se hur våra duktiga kockar förbereder just din rätt. 

Fler måltider

Vårt kök har mycket att erbjuda: Middagar, bufféer, vickningar - vi ordnar det mesta! Kontakta oss för menyförslag och offert.

Chambre Séparée

Vill ni sitta extra avskilt från andra gäster kan vi erbjuda ett Chambre Séparée med kapacitet för 60 personer i anslutning till restaurangen. Rummet passar perfekt när ni vill hålla tal, skåla eller fira ett extra stort ögonblick.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan via
 conference.waterfront@choice.no eller 
på telefon +47 70 11 19 08.

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.255.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.