Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront är ett modernt konferenshotell vackert beläget vid fjäll och fjord i Ålesund. Vi erbjuder konferensmöjligheter för 450 personer och en omtyckt restaurang. Välkommen för kreativa möten och härliga upplevelser.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

Mat och dryck är en stor del av totalupplevelsen under en konferens. Vi på Quality Hotel Watrerfront vill att pauserna ska ge er avkoppling och påfyllning av nödvändig energi. Därför satsar vi på mat och dryck av goda råvaror. 

Quality Break

Det är inte möjligt att planera allt i förväg. När deltagarna börjat tappa koncentrationen kan det behövas en bensträckare och en kopp kaffe även om det inte står på schemat. Just därför står vår Quality Break-buffé uppdukad under hela dagen. Där serverar vi kaffe, te, juice, färsk frukt, småkakor, popcorn och favoriten mjukglass med olika strössel till. Till detta kan du även beställa smörgåsar, mjuka kakor eller något annat gott om så önskas.

Aqua Restaurant

Unna dig ett besök i Aqua Restaurant och Bar. Här serverar vi lunch på dagen och à la carte under kvällen.För stora sällskap och vid önskemål tar vi gärna fram speciella grupp- och festmenyer. Ät, drick och njut av fjäll- och fjordutsikten. Tillåter vädret rekommenderar vi att du slår dig ner på vår härliga utservering. Väljer du att sitta inne kan du spana rakt in i köket och se hur våra duktiga kockar förbereder just din rätt. 

Fler måltider

Vårt kök har mycket att erbjuda: Middagar, bufféer, vickningar - vi ordnar det mesta! Kontakta oss för menyförslag och offert.

Chambre Séparée

Vill ni sitta extra avskilt från andra gäster kan vi erbjuda ett Chambre Séparée med kapacitet för 60 personer i anslutning till restaurangen. Rummet passar perfekt när ni vill hålla tal, skåla eller fira ett extra stort ögonblick.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan via
 conference.waterfront@choice.no eller 
på telefon +47-70 11 19 08.

2.311.63.057 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK