Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Waterfront

Quality Conference

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan via
 conference.waterfront@choice.no eller
på telefon +47-70 11 19 08.

Quality Hotel Waterfront är ett kurs- och konferenshotell med 1000 kvadratmeter konferensyta, fördelade på nio flexibla lokaler av olika storlek. 

Vi anpassar oss efter er

Vi kan ljussätta och dekorera lokalerna för att passa till allt från banketter och kick-offs till specialevent. Vi anpassar lokalerna after dina behov och önskemål. Läs mer om vara konferenslokaler här

Akvariet

Vår största lokal, Akvariet, är hela 280 kvadratmeter och har en takhöjd på 2,7 meter. Dagsljuset kan lysa in från tre olika vinklar och i kombination med modern luftkonditionering skapas optimala ljus- och luftförhållanden i lokalen. Akvariet passar för alla typer av event och aktiviteter och salen rymmer hela 200 personer. med skolsittning passar lokalen för 100-150 deltagare. Konferens, bankett, bröllop, mottagning? Här finns alla möjligheter.  

Quality Meeting Advisors

Vi hjälper dig att skräddarsy ditt arrangemang. Har du behov eller önskemål om speciella aktiviteter eller underhållning till ditt event kan vi hjälpa dig att organisera det. Vill du boka ett möte eller bara veta mer om våra konferensmöjligheter? Kontaktuppgifterna hittar du här till vänster. 

2.200.163.775 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK