Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront är ett modernt konferenshotell vackert beläget vid fjäll och fjord i Ålesund. Vi erbjuder konferensmöjligheter för 450 personer och en omtyckt restaurang. Välkommen för kreativa möten och härliga upplevelser.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

Quality Hotel Waterfront är ett kurs- och konferenshotell med 1000 kvadratmeter konferensyta, fördelade på nio flexibla lokaler av olika storlek. 

Vi anpassar oss efter er

Vi kan ljussätta och dekorera lokalerna för att passa till allt från banketter och kick-offs till specialevent. Vi anpassar lokalerna after dina behov och önskemål. Läs mer om vara konferenslokaler här

Akvariet

Vår största lokal, Akvariet, är hela 280 kvadratmeter och har en takhöjd på 2,7 meter. Dagsljuset kan lysa in från tre olika vinklar och i kombination med modern luftkonditionering skapas optimala ljus- och luftförhållanden i lokalen. Akvariet passar för alla typer av event och aktiviteter och salen rymmer hela 200 personer. med skolsittning passar lokalen för 100-150 deltagare. Konferens, bankett, bröllop, mottagning? Här finns alla möjligheter.  

Quality Meeting Advisors

Vi hjälper dig att skräddarsy ditt arrangemang. Har du behov eller önskemål om speciella aktiviteter eller underhållning till ditt event kan vi hjälpa dig att organisera det. Vill du boka ett möte eller bara veta mer om våra konferensmöjligheter? Kontaktuppgifterna hittar du här till vänster. 

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan via
 conference.waterfront@choice.no eller
på telefon +47-70 11 19 08.

2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK