Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Waterfront

Quality Conference

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan via
 conference.waterfront@choice.no eller
på telefon +47-70 11 19 08.

Quality Hotel Waterfront är ett kurs- och konferenshotell med 1000 kvadratmeter, fördelade på nio flexibla möteslokaler, att disponera. 

Planering och genomförande

Vi vet att en lyckad konferens kräver god planering. Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens. Du skall kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vi löser logistik och alla praktiska detaljer. Vi hjälper dig med ditt arrangemang hela vägen, vare sig det gäller en mindre affärslunch eller en stor konferens. 

Vi anpassar oss efter er

Våra möteslokaler erbjuder möjligheter till alla typer av konferenser, möten, kurser, fester och event. Läs mer om våra möteslokaler här >> 

Akvariet

Vår största lokal Akvariet, är hela 280 kvadratmeter stor och har en takhöjd på 2,7 meter. Dagsljuset kan lysa in från tre olika vinklar och i kombination med modern luftkonditionering skapas optimala ljus- och luftförhållanden i lokalen. Akvariet passar för alla typer av event och aktiviteter och salen rymmer hela 300 personer.  Konferens, banketter, bröllop, mottagningar? Här finns alla möjligheter. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning. 

Mat och dryck

Huvudtanken med Quality Break och Quality Meetings är att allt är inkluderat. I ditt konferenspaket ingår kaffe, frukt, kakor, popcorn och mjukglass. Vi vet att detta hjälper dig att skapa ett perfekt möte så det är bara att ta för sig. Läs mer om mat och dryck hos oss >>

2.190.163.493 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK