Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront är ett modernt konferenshotell vackert beläget vid fjäll och fjord i Ålesund. Vi erbjuder konferensmöjligheter för 450 personer och en omtyckt restaurang. Välkommen för kreativa möten och härliga upplevelser.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 332 gästomdömen.
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
4

Fräscht med vackert läge

den 23 juni 2015, Göteborg, Sverige, M H

Mycket fint läge vid hamnen. Tyst och lugn miljö på rummen trots mycket aktivitet utanför. Frukosten bjöd på ett mycket stort utbud av massor med god, fräsch mat. God info till allergiker. Mycket t…

Mycket fint läge vid hamnen. Tyst och lugn miljö på rummen trots mycket aktivitet utanför. Frukosten bjöd på ett mycket stort utbud av massor med god, fräsch mat. God info till allergiker. Mycket trevlig personal, rent och fräscht, fina lokaler.
Läs mer
4

Bra men en del designfel

den 17 juni 2015, Särö, Sverige, Johnny D

Ett hotell vid havet, rymliga rum med breda och bra sängar, men en del designfel i badrummet och att man inte kunde tända i badrummet separat utan var tvungen att även tända i rummet inte så lyckat. O…

Ett hotell vid havet, rymliga rum med breda och bra sängar, men en del designfel i badrummet och att man inte kunde tända i badrummet separat utan var tvungen att även tända i rummet inte så lyckat. OK frukost, mycket trevlig och vänlig personal. Bra städning. Gratis wifi i hela hotellet. Middagsbuffén på kvällen bedrövlig.

Svar från ägaren

den 18 juni 2015

Hei Johnny D, takk så mye for at du har tatt deg tid til å skrive om ditt opphold hos oss her på TripAdvisor! Vi setter veldig stor pris på å få tilbakemeldinger fra våre gjester, slik at vi alltid kan forbedre oss og tilpasse oss våre gjesters ønsker og behov. Det er veldig hyggelig å se at du har hatt et fint opphold, og det er ekstra kjekt å få tilbakemelding om at vårt personale gjør en god jobb og fremstår som profesjonelle og service-minded. Designet på rommene er gjort for å på best måte bevare den originale stemningen fra da bygningen ble bygget i 1906, og blant annet er takbjelkene fra byggeåret bevart og utgjør en stor del av denne delen av hotellet. Det at du opplevde at rommene hadde en designfeil på grunn av belysning på badet og ellers i rommet er noe vi absolutt skal se på om vi kan få gjort noe med. Tusen takk for tilbakemeldingen! Nok en gang, takk for at du tok deg tid til å skrive om ditt opphold hos oss, og hjertelig velkommen tilbake!

Läs mer
5

Weekendbesök

den 5 december 2012, Kalix, Ingrid H

Ett härligt fräscht hotell med trevligt bemötande från all personal. Vi var där "bara för nöjes skull" och då¨är det ännu trevligare med ett bra läge, supergod mat och ett trevligt rum. Denna fantasti…

Ett härligt fräscht hotell med trevligt bemötande från all personal. Vi var där "bara för nöjes skull" och då¨är det ännu trevligare med ett bra läge, supergod mat och ett trevligt rum. Denna fantastiska stad kommer absolut få fler besök och då är Quality Waterfront ett förstahandsval.
Läs mer
5

Kanon

den 17 september 2012, Skellefteå, P-O S

Jag bodde ett dygn på detta fräscha och trevliga hotell. Allt - från personalen till lokalerna - var kanon! Är ofta på resande fot och det är sällan som allt på ett hotell känns så här bra. Ett toppen…

Jag bodde ett dygn på detta fräscha och trevliga hotell. Allt - från personalen till lokalerna - var kanon! Är ofta på resande fot och det är sällan som allt på ett hotell känns så här bra. Ett toppenställe helt enkelt!
Läs mer
5

otroligt!

den 4 september 2012, Skellefteå, Sverige, Yvonne S

Tusen tack för ett suveränt mottagande. Ett kanon fint hotell, rent, snyggt å god mat. Läget är perfekt med magisk natur. Servicen är helt fantastisk.Alltid glada och trevliga samt att de verkligen me…

Tusen tack för ett suveränt mottagande. Ett kanon fint hotell, rent, snyggt å god mat. Läget är perfekt med magisk natur. Servicen är helt fantastisk.Alltid glada och trevliga samt att de verkligen menar att "inget är omöjligt" Att dessutom peronalen är snygg gör inte ont!
Läs mer
2.210.164.555 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK