Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Winn Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn är ett personligt konferenshotell i Göteborg. Ett perfekt alternativ både för dig som vill anordna effektiva konferenser och för dig som vill ta med familjen på en mysig helg i Göteborg. Passa på och ta ett dopp i vår fina pool!

Quality Hotel Winn Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Winn Göteborg

67% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 255 gästomdömen.
3,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4
Renlighet
2

Övernattning

den 8 februari 2016, , Andreas B

Bokade en extra säng till vårat barn, ringde kl 21.00 och påminde om sängen, då personal svarade att dom var på väg med sängen, kl 22.30 så var personal uppe på rummet för att leverera sängen, men då…

Bokade en extra säng till vårat barn, ringde kl 21.00 och påminde om sängen, då personal svarade att dom var på väg med sängen, kl 22.30 så var personal uppe på rummet för att leverera sängen, men då sov barnen redan så det blev en miss. Vaknade kl 05.30 av ett oväsen från en torktumlare eller liknande från rummet brevid. Inte imponerad av hjälpen då det i princip var tomt och personal trots detta ej kunde leverera en säng. Besviken familj som fick tränga ihop sig.
Läs mer
5

Toppen bra hotell!

den 1 februari 2016, Gislaved, Sweden, miia_p_81

Toppen bra hotell med super god frukost, sköna sängar och trevlig och hjälpsam personal på alla sätt och vis. Rekommederas starkt! Ett litet minus var att vi tyckte rummet var kallt, annars var allt…

Toppen bra hotell med super god frukost, sköna sängar och trevlig och hjälpsam personal på alla sätt och vis. Rekommederas starkt! Ett litet minus var att vi tyckte rummet var kallt, annars var allt toppen!
Läs mer
4

Ett bra hotell

den 25 januari 2016, Västerås, X6028NDjennifern

Ett bra hotell med bra mat, personal och relax avdelning. Inte mitt i stan vilket är skönt. Rummen kanske skulle få sig ett skönhets lyft. Bra frukost mycket att välja på. Mysig entré, restaurang och…

Ett bra hotell med bra mat, personal och relax avdelning. Inte mitt i stan vilket är skönt. Rummen kanske skulle få sig ett skönhets lyft. Bra frukost mycket att välja på. Mysig entré, restaurang och bar.

Svar från ägaren

den 26 januari 2016

Tack för din recension! Kul att se att ni gillade vårt hotell :) Vi håller just nu på med en Total Makeover av våra familjerum på våning 2, dessa beräknas vara klara i början av mars. Hoppas ni kommer tillbaka till oss så får ni testa de nya rummen! :)

Läs mer
4

Bra familjehotell

den 11 januari 2016, Hjo, tobiasj126

Bra familjehotell med serviceinriktad personal och riktigt bra poolområde. Däremot är rummen i behov av renovering, speciellt badrummet. Smidigt att ta sig till stan med buss och gratis parkering före…

Bra familjehotell med serviceinriktad personal och riktigt bra poolområde. Däremot är rummen i behov av renovering, speciellt badrummet. Smidigt att ta sig till stan med buss och gratis parkering förenklar.
Läs mer
5

Supernöjd!

den 10 januari 2016, Harlösa, 911susannec

Mkt fint hotell,trevlig personal, fint rum, skön säng, härlig, stor frukostbuff'e, stort plus med hundrum, mkt fin relaxavdelning. Bra läge nära Svenska Mässan. Krog o bensinmack i närheten. Vi är su…

Mkt fint hotell,trevlig personal, fint rum, skön säng, härlig, stor frukostbuff'e, stort plus med hundrum, mkt fin relaxavdelning. Bra läge nära Svenska Mässan. Krog o bensinmack i närheten. Vi är supernöjda!

Svar från ägaren

den 26 januari 2016

Tack tack tack Susanne! Ni är SÅ välkomna tillbaka, alla tvåbenta och fyrbenta :)

Läs mer
2.271.168.780 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK