Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel Winn Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn är ett personligt konferenshotell i Göteborg. Ett perfekt alternativ både för dig som vill anordna effektiva konferenser och för dig som vill ta med familjen på en mysig helg i Göteborg. Passa på och ta ett dopp i vår fina pool!

Quality Hotel Winn Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Winn Göteborg

67% av våra gäster rekommenderade detta hotell

baserat på 388 gästomdömen.
4
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4
Renlighet
4

Tommy

den 22 augusti 2016, Karlstad, tommya302

Det var helt ok, inte mkt att klaga på. bra frukost, bra spa och bra restaurang o bar. Bra parkering utanför. Lätt att komma ut på stora vägen för att snabbt komma någon annanstans i stan. Helt okej h…

Det var helt ok, inte mkt att klaga på. bra frukost, bra spa och bra restaurang o bar. Bra parkering utanför. Lätt att komma ut på stora vägen för att snabbt komma någon annanstans i stan. Helt okej helt enkelt.
Läs mer
4

2 nätter på Quality

den 17 augusti 2016, Göteborg, 134elisabetk

Första rummet (426) luktade stark av mögel. Kändes direkt när vi öppnade dörren.Vi bad om ett nytt rum som visade sig vara ok. Fräsch frukost, själva rummet var ljudtät mot motorväg - brus. Hotellet…

Första rummet (426) luktade stark av mögel. Kändes direkt när vi öppnade dörren.Vi bad om ett nytt rum som visade sig vara ok. Fräsch frukost, själva rummet var ljudtät mot motorväg - brus. Hotellet färger är lite murriga och känns tråkigt.

Svar från ägaren

den 20 augusti 2016

Tack för din recension, vi hoppas att er vistelse var enligt förväntningarna till slut :)

Läs mer
5

Fräscht hotell med bra faciliteter och bra kommunikationer till Liseberg

den 16 augusti 2016, Gustavsberg, Sverige, Maria E

Oväntat trevligt. Fin mysig lobby och trevlig personal. Rejäla rum med sköna sängar. Fint poolområde. Bra frukost, dock kunde det finnas fler ekologiska val och att de satsar på närodlat. Enkelt att t…

Oväntat trevligt. Fin mysig lobby och trevlig personal. Rejäla rum med sköna sängar. Fint poolområde. Bra frukost, dock kunde det finnas fler ekologiska val och att de satsar på närodlat. Enkelt att ta sig in till t ex Liseberg med buss och spårvagn.

Svar från ägaren

den 20 augusti 2016

Tack tack för en toppenrecension! Vi tittar hela tiden på förbättring och utveckling, bl.a. har vi vegansk frukostbuffé en gång i månaden. Ekologiska alternativ finns, en tredjedel av vårt sortiment faktiskt. Jättebra att du nämnder det med lokala alternativ - vi har tittat och forskat, nu ska vi bara få leverantörer godkända osv så kan vi plocka in mer sådant! :)

Läs mer
3

Fräsht hotell som kändes mysigt och trivsamt

den 15 augusti 2016, Stockholm, Kajsa K

Hotellet var mysigt och kändes välkomnande både inredningsmässigt samt personal. Fin spa avdelning, rymliga rum och mysigt. Personalen var trevlig och tillmötesgående och vi kände oss som hemma på Qua…

Hotellet var mysigt och kändes välkomnande både inredningsmässigt samt personal. Fin spa avdelning, rymliga rum och mysigt. Personalen var trevlig och tillmötesgående och vi kände oss som hemma på Quality Winn.

Svar från ägaren

den 20 augusti 2016

Tack så mycket, vad härligt att ni kände er som hemma, det är precis det som vi önskar fömedla :) Varmt välkomna tillbaka till oss!!

Läs mer
4

fräscht och trevligt

den 14 augusti 2016, Göteborg, Sverige, Erika B

Härlig och fräsch frukost med mycket att välja mellan. Allt var fint upplagt och smakade jättebra. Nära till city med bussen om man vill välja det alternativet. Okej pool och bubbelbad med sköna fåtöl…

Härlig och fräsch frukost med mycket att välja mellan. Allt var fint upplagt och smakade jättebra. Nära till city med bussen om man vill välja det alternativet. Okej pool och bubbelbad med sköna fåtöljer runt om. Bra bar och trevl7g personal! Incheckning gick snabbt och en mycket trevl7g tjej som var väldigt hjälpsam.Tråkig omgivning med vägar bensinmack mm

Svar från ägaren

den 20 augusti 2016

Tack tack för att du tar dig tid att lämna en recension om oss. Vi uppskattar verkligen feedback från våra gäster och hoppas att er vistelse på Quality Hotel Winn var till belåtenhet. Kommer ni tillbaka? ;)

Läs mer
2.320.101.000 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK