Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Winn Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn är ett personligt konferenshotell i Göteborg. Ett perfekt alternativ både för dig som vill anordna effektiva konferenser och för dig som vill ta med familjen på en mysig helg i Göteborg. Passa på och ta ett dopp i vår fina pool!

Quality Hotel Winn Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Winn Göteborg

67% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 214 gästomdömen.
3,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
5

Fullständigt lysande!

den 25 september 2015, , Dennis A

Det finns service och så finns det service. Det här hotellet är exceptionellt bra på att leverera god service. Dessutom är köket alldeles förträffligt bra. Jag längtar redan till nästa gång vi behöv…

Det finns service och så finns det service. Det här hotellet är exceptionellt bra på att leverera god service. Dessutom är köket alldeles förträffligt bra. Jag längtar redan till nästa gång vi behöver åka till Göteborg.
Läs mer
5

Högklass trots tråkigt yttre!

den 19 september 2015, Örebro, Sverige, Johan N

Riktigt bra hotell med tillhörande personal. Trevligt bemötande dygnet runt. Bra restaurang med bra meny. Trevligt poolområde och duschutrymmen. Rummet amakfullt inredda och väl tilltagna. Sängarna få…

Riktigt bra hotell med tillhörande personal. Trevligt bemötande dygnet runt. Bra restaurang med bra meny. Trevligt poolområde och duschutrymmen. Rummet amakfullt inredda och väl tilltagna. Sängarna får inte toppbetyg men är helt okey.

Svar från ägaren

den 21 september 2015

Tack snälla för en fin recention :) Vi blir så glada när våra gäster tar sig tid till feedback! Varmt välkommen tillbaka nästa gång du har vägarna förbi Götet.

Läs mer
4

Värt pengarna!

den 6 september 2015, , Hanna P

Stannade här med mitt innebandylag under en cup. För det priset var det mycket bra! Sängarna var väldigt sköna och frukosten tyckte jag var fantastisk! Jättefin relax med pool som vi använde flera gån…

Stannade här med mitt innebandylag under en cup. För det priset var det mycket bra! Sängarna var väldigt sköna och frukosten tyckte jag var fantastisk! Jättefin relax med pool som vi använde flera gånger. Lite dammigt på rummet samt saknade lås till toaletten och ett kylskåp. Annars mycket bra!

Svar från ägaren

den 7 september 2015

Tack Hanna för ditt omdöme! Vi gör vårt bästa för att våra gäster ska få en fin upplevelse :) Kylskåp/minibar har vi på utvalda rum och detta kan man självklart lägga in som ett önskemål när man bor hos oss. Dammet fightas vi med dagligen och lovar att bli bättre! Varmt välkommen tillbaka till oss nästa gång du har vägarna förbi Göteborg!

Läs mer
3

Ett bra hotell men svag insats vid fullbokning.

den 6 september 2015, , peligroso12345

Hotellet är i behov av en renovering. Men håller ändå en bra nivå. Sköna sängar, bra frukost. Men i detta fallet så är hotellet helt fullbokat p.g.a. En innebandycup som även vi deltar i. Restaurang…

Hotellet är i behov av en renovering. Men håller ändå en bra nivå. Sköna sängar, bra frukost. Men i detta fallet så är hotellet helt fullbokat p.g.a. En innebandycup som även vi deltar i. Restaurangen har lång väntetid på kvällen och det verkar vara lite underbemannat även om de som jobbar gör allt för att det ska bli bra. Synd också att man inte kan visa landskampen på tvn i foajen vilket skapade lite besvikenhet. Hissarna är väldigt långsamma och det blir ofta ett antal minuters extra väntan där. Speciellt när det är fullt på hotellet. Som helhet är det ett OK hotell som fyller iallafall vår ändamål. Men tyvärr inte mycket mer. Hoppas att det kan bli bättre efter renovering.

Svar från ägaren

den 7 september 2015

Hej hej och tack för din recention. Visst kan man tycka att det är ett lyxproblem att alltid ha ett fullt hotell? Självklart bidrar det till mer slitage på våra rum och övriga faciliteter - Därför är vi riktigt glada över att det är en omfattande renovering på gång, det har vi verkligen sett fram emot! Varmt välkomna tillbaka till oss nästa gång ni besöker Göteborg :) När det gäller stora grupper och idrottslag, vilket vi har hos oss regelbundet, önskar man ofta "äta ute på stan" vilket vi hade försäkrat oss om inför helgen. Det visade sig i stället att helgens grupper och lag lag ville stanna på hotellet och äta inne, vilket vi självklart tycker är superkul och får bara se till att springa lite snabbare för att samtliga ska få bra service. Vi hoppas självklart att ni återkommer!

Läs mer
5

Toppen hotell

den 31 augusti 2015, Göteborg, Sverige, anns0fij

Trevlig personal som var mycket tillmötesgående. Sängarna var sköna. Frukosten var god och variationsrik. Tyvärr hann vi inte prova den fina poolen vid detta besök men vi ser fram emot det vid nästa :…

Trevlig personal som var mycket tillmötesgående. Sängarna var sköna. Frukosten var god och variationsrik. Tyvärr hann vi inte prova den fina poolen vid detta besök men vi ser fram emot det vid nästa :).

Svar från ägaren

den 7 september 2015

Hej och tack för den fina recentionen! Ni är SÅ välkomna tillbaka till oss :) Kontakta oss gärna direkt på 031 750 19 00 eller q.winn.goteborg@choice.se så kan vi säkerligen se till att ni får ett riktigt bra erbjudande!

Läs mer
2.240.167.025 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK