Välkommen till Nordic Choice Hotels!

Vi har för tillfället vissa tekniska problem och jobbar på att lösa dem så fort som möjligt. Om du stöter på problem vid bokning, vänligen försök igen eller kontakta oss på 0771-666 700 eller via booking@choice.se.

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Winn Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn är ett personligt konferenshotell i Göteborg. Ett perfekt alternativ både för dig som vill anordna effektiva konferenser och för dig som vill ta med familjen på en mysig helg i Göteborg. Passa på och ta ett dopp i vår fina pool!

Quality Hotel Winn Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Winn Göteborg

67% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 206 gästomdömen.
3,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
5

Carina

den 26 augusti 2015, Göteborg, Sverige, 142carinas

Stor flexibilitet och servicevilja hos personalen. Hotellets vestibul, bar och frukostrestaurang erbjuder bra miljö för avkoppling och nyttig frukost. Personalen i baren hanterade en något högljudd gä…

Stor flexibilitet och servicevilja hos personalen. Hotellets vestibul, bar och frukostrestaurang erbjuder bra miljö för avkoppling och nyttig frukost. Personalen i baren hanterade en något högljudd gäst fantastiskt bra och bytte utan knot ut mitt kaffe som blivit lankigt. Rummen håller god standard för sin prisklass, något lyhört ut mot trapphus, men i övrigt mycket bra. Bra tryck i dusch. Ligger bra till strax utanför Göteborg centrum i Backa. Lugnt område - just nu lite byggoljud, men annars villaområde. Goda kommunala kommunikationer och en bra parkering om du kommer med bil.

Svar från ägaren

den 28 augusti 2015

Tack Carina för ditt fina omdöme! Service är vår största prioritet och vi blir så glada när våra gäster är nöjda! Till hösten påbörjar vi en omfattande renovering av våra familjerum - då blir det säkerligen ännu bättre tryck i duschen! :) Varmt välkomna tillbaka till oss nästa gång ni besöker Göteborg!

Läs mer
4

Ingela M

den 24 augusti 2015, Stockholm, Sverige, ingelam951

Bra hotell nära moterväg, kommunikation samt city. Rent och fräscht i allmänna utrymmen samt konferens. Trevlig och gladpersonal, gillar det dem jobbar med. Bra och fräsch frukost, mycket att välja me…

Bra hotell nära moterväg, kommunikation samt city. Rent och fräscht i allmänna utrymmen samt konferens. Trevlig och gladpersonal, gillar det dem jobbar med. Bra och fräsch frukost, mycket att välja mellan. Rummet var slitet likaså badrummet, det skulle behövas renoveras. Möbler var nya, och sängarna var mycket bra. Saknade kylskåp/minibar.

Svar från ägaren

den 25 augusti 2015

Hej hej Ingela, Tack för att du tar dig tid till omdömen. Vi är stolta över vårt härliga team på Winn - alla brinner för att ge bästa service och få våra gäster att känna sig väl omhändertagna :) En renovering av våra rum är efterlängtad och planerad, vi sätter igång nu under hösten och ser fram emot det. Minibarer finns tyvärr inte på alla rum då efterfrågan saknas men nästa gång så är det bara att meddela oss vid bokningstillfället så tilldelar vi er ett rum med minibar :) Varmt välkomna tillbaka till oss!

Läs mer
4

Bra hotell

den 24 augusti 2015, , Emil P

Bra hotell med fin pool och relax. Tar cirka 10 min med buss in till Göteborgs city. Breda enkelsängar (160cm). Man tar buss 18 eller 19 från Brunnsparken sedan får man ca 200 meter. Vi bokade i god…

Bra hotell med fin pool och relax. Tar cirka 10 min med buss in till Göteborgs city. Breda enkelsängar (160cm). Man tar buss 18 eller 19 från Brunnsparken sedan får man ca 200 meter. Vi bokade i god tid och då var det det billigaste alternativet.

Svar från ägaren

den 25 augusti 2015

Tusen tack för ert omdöme, det uppskattar vi! Vi har väldigt goda förbindelser till centrum från hotellet och många (alla bilburna) gäster uppskattar att vi erbjuder gratis parkering :) Vi hoppas att ni väljer att bo hos oss på Quality Hotel Winn nästa gång ni besöker Göteborg också och då har vi förhoppningsvis hunnit färdigt med renoveringen av våra rum! PS: Våra sängar är 140 cm (Queen size) men visst känns de större?? :)

Läs mer
1

Finns betydligt bättre vandrarhem

den 17 augusti 2015, Göteborg, Sverige, 650annelis

Mycket ofräscht rum som kändes sunkigt och luktade mögel, rekommenderar verkligen inte någon med små barn att bo i sån miljö. Inget vänligt bemötande från personalen. Finns betydligt bättre standard p…

Mycket ofräscht rum som kändes sunkigt och luktade mögel, rekommenderar verkligen inte någon med små barn att bo i sån miljö. Inget vänligt bemötande från personalen. Finns betydligt bättre standard på de flesta vandrarhem. Riktigt dåligt faktiskt.

Svar från ägaren

den 19 augusti 2015

Hejsan, Vi uppskattar verkligen när våra gäster tar sig tid till feedback. Jag beklagar att vi inte klarade att möta era förväntningar då ni bodde hos oss! Vi är medvetna om att vårt hotell har några år på nacken och gör vårt yttersta för att ge så god service som det bara är möjligt. Självklart framför jag era synpunkter till vår personal! Inom kort påbörjar vi en efterlängtad och omfattande renovering av våra rum. Detta ser vi så mycket fram emot och hoppas mer än gärna att ni väljer Quality Hotel Winn nästa gång ni besöker Göteborg :)

Läs mer
3

Under medel

den 17 augusti 2015, Söderköping, Sverige, 314magnusa

Rummen behöver lite underhåll, lås till toan exempelvis Läget är mindre bra om man skall gå omkring I Göte. Men perfekt för övernattning.servicen var bra men bra personal. frukosten fans inget att kla…

Rummen behöver lite underhåll, lås till toan exempelvis Läget är mindre bra om man skall gå omkring I Göte. Men perfekt för övernattning.servicen var bra men bra personal. frukosten fans inget att klaga på utan var bättre än man brukar få på hotellen

Svar från ägaren

den 18 augusti 2015

Hej hej och tack för ditt omdöme! Vi blir så glada av positiv feedback på vår service. Under hösten startar vi en efterlängtad och omfattande renovering av våra rum. Detta ser vi självklart fram emot och hoppas mer än gärna att ni väljer Quality Hotel Winn nästa gång ni besöker Göteborg :)

Läs mer
2.210.164.555 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK