Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel Winn Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn är ett personligt konferenshotell i Göteborg. Ett perfekt alternativ både för dig som vill anordna effektiva konferenser och för dig som vill ta med familjen på en mysig helg i Göteborg. Passa på och ta ett dopp i vår fina pool!

Quality Hotel Winn Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Winn Göteborg

67% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 310 gästomdömen.
3,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4
Renlighet
5

Hotellet har allt!

den 23 maj 2016, Göteborg, Mattias G

Helhetsmässigt ett av de bästa hotellen jag bott på med familjen med. Mycket trevlig personal, mysig atmosfär, underbart poolområde som barnen älskade, fri parkering och bra förbindelser in till centr…

Helhetsmässigt ett av de bästa hotellen jag bott på med familjen med. Mycket trevlig personal, mysig atmosfär, underbart poolområde som barnen älskade, fri parkering och bra förbindelser in till centrum.

Svar från ägaren

den 23 maj 2016

WOOOW, Tack tack tack! Vi lever ju av och för våra gäster så det är riktigt roligt att höra att det märks :) Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart igen!

Läs mer
3

Helt ok för en businesstrip

den 20 maj 2016, Kristianstad, Sverige, SusseGYS

Lite i utkanten. Såg någon slitet ut på utsidan. Dock bättre på insidan. Normal standard. Rent o i ordning både på rummet o i allmänna utrymme. Fräsch toalett, sköna sängar. Dålig ljudisolering. Lite…

Lite i utkanten. Såg någon slitet ut på utsidan. Dock bättre på insidan. Normal standard. Rent o i ordning både på rummet o i allmänna utrymme. Fräsch toalett, sköna sängar. Dålig ljudisolering. Lite vilsen personal dom inte att full koll på dina bokningar. Maten ok inget extra, trevlig bar. Lite fattig frukost. Överlag OK.
Läs mer
5

Bättre än väntat.

den 18 maj 2016, Sweden, Bengt G

Bättre än väntat. Kan rekommenderas. Rummet var bra. Mycket trevlig personal som tog emot mig när jag kom. Poolen han jag tyvärr inte använda. Möjligen var den något för publik. "Alla går förbi den ti…

Bättre än väntat. Kan rekommenderas. Rummet var bra. Mycket trevlig personal som tog emot mig när jag kom. Poolen han jag tyvärr inte använda. Möjligen var den något för publik. "Alla går förbi den till hissarna.

Svar från ägaren

den 23 maj 2016

Tack B för din recension! Jag håller med, ibland kan man känna sig lite utittad där inne - vi brukar dra för gardinen utanför poolområdet så att nyfikna inte kan kika in :) Jag hoppas att du hade en trevlig vistelse och att du kommer tillbaka till oss :)

Läs mer
5

Perfekt

den 17 maj 2016, Göteborg, Sverige, 215irenb

Allt var bra ett vänligt och proffsigt bemötande av personalen på hotellet. Mottagandet och informationen som gavs personligen när lunchen skulle serveras - bra information och vänligt. BRA - UTMÄRKT…

Allt var bra ett vänligt och proffsigt bemötande av personalen på hotellet. Mottagandet och informationen som gavs personligen när lunchen skulle serveras - bra information och vänligt. BRA - UTMÄRKT :))

Svar från ägaren

den 23 maj 2016

Stort stort tack!! Välkomen tillbaka :)

Läs mer
4

Bra läge på förortshotell

den 11 maj 2016, Nässjö, Sverige, Alf M

Hotellet ligger i utkanten i Göteborg och är lite knepigt att hitta till utan karta eller GPS. Gratis parkering med många platser. Vi övernattade för att tidigt flyga ut från Landvetter nästa dag och…

Hotellet ligger i utkanten i Göteborg och är lite knepigt att hitta till utan karta eller GPS. Gratis parkering med många platser. Vi övernattade för att tidigt flyga ut från Landvetter nästa dag och då är det väldigt enkelt och bra skyltat för att ta sig till flygplatsen. Tar 20-30 min till Landvetter. Trevlig och serviceinriktad personal både i receptionen och baren.
Läs mer
2.311.63.057 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK