Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel Winn Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn är ett personligt konferenshotell i Göteborg. Ett perfekt alternativ både för dig som vill anordna effektiva konferenser och för dig som vill ta med familjen på en mysig helg i Göteborg. Passa på och ta ett dopp i vår fina pool!

Quality Hotel Winn Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Winn Göteborg

67% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 330 gästomdömen.
3,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4
Renlighet
3

Ok för övernattning, men inte mycket mer.

den 25 juni 2016, Göteborg, Sverige, 90mattiasr

Ett fungerande alternativ om man inte vill bo mitt inne i stan, och trevligt med pooler att koppla av i. Men undvik resturangen. Vilken snabbmatskedja som helst framstår som rena hälsokosten i jämföre…

Ett fungerande alternativ om man inte vill bo mitt inne i stan, och trevligt med pooler att koppla av i. Men undvik resturangen. Vilken snabbmatskedja som helst framstår som rena hälsokosten i jämförelse. Allt kändes väldigt flottigt. Städningen var inte heller i toppklass. Dammtussar under sängen, krossat glas i duschen på Relax-avdelningen och nån färg på lakanen
Läs mer
3

Bra läge lite utanför med slitet rum

den 21 juni 2016, Stockholms län, Sverige, thomaslU3189IE

Jätte bra frukost med stort utbud och bra kvalitet. Läget var okej, fyra stationer med buss till Brunnsparken och bara 5 min promenad till busshållplatsen. Bussarna gick relativt sent. Stora nackdelen…

Jätte bra frukost med stort utbud och bra kvalitet. Läget var okej, fyra stationer med buss till Brunnsparken och bara 5 min promenad till busshållplatsen. Bussarna gick relativt sent. Stora nackdelen var kvalitén på rummet, badrum särskilt slitet och drog ner betyget. Möbler lite slitna med. Extra plus med pool, bastu och jacuzzi som man fick använda.

Svar från ägaren

den 22 juni 2016

Tack för din recension! Det stämmer att en del av våra rum är av äldre modell och dessa tittar vi nu på att få renovera. Vi avslutade en omfattande renovering i våras av en hel våning, rum och badrum och det blev SÅ bra! Nästa gång kan du gärna önska/boka ett nytt rum :)

Läs mer
5

Toppen hotell men för långt från centrum.

den 21 juni 2016, Göteborg, Sverige, karolinah353

Toppen hotell med bra restaurang/pub utbud på hotellet och bra service. Lite för långt från centrum enligt min mening. men för den som vill ha det lugnt på nätterna är detta toppen. Skönt med fri til…

Toppen hotell med bra restaurang/pub utbud på hotellet och bra service. Lite för långt från centrum enligt min mening. men för den som vill ha det lugnt på nätterna är detta toppen. Skönt med fri tillgång till spa.

Svar från ägaren

den 23 juni 2016

Tack för femman :) Fågelvägen är det bara 5 min till city, även om man har en snabb bil och tunneln är fri - då tar det 3 minuter (taxi kostar ca 150 kr). Infrastrukturen i Göteborg kan vi inte göra så mkt åt men bussarna går var 5:e minut och är bara 4 hållplatser. Varmt välkommen tillbaka till oss!

Läs mer
4

Bra!

den 21 juni 2016, Göteborg, Sverige, Stefan E

Helt ok hotell, va där med familjen och barnen älskade pool och Spa. Nackdel är att du måste genom Tingstadstunneln för att komma till stan med bil, och det är en nålsöga i Gbg trafiken. Utan trafik ä…

Helt ok hotell, va där med familjen och barnen älskade pool och Spa. Nackdel är att du måste genom Tingstadstunneln för att komma till stan med bil, och det är en nålsöga i Gbg trafiken. Utan trafik är du på Liseberg på 10min! Fult Hotell utanpå - men väldigt mysigt inuti!! Lounge och bar va jätte trevligt.

Svar från ägaren

den 22 juni 2016

Det är insidan som räknas ;) Tunneln kan vi inte göra mkt åt, ta gärna bussen nästa gång och ställ bilen gratis hos oss - 10 min till city! Välkomna tillbaka!

Läs mer
2

Sjaskigt

den 20 juni 2016, , MinusCelsius

Det mesta med detta hotell känns slitet (speciellt rummen är väldigt slitna) och på halvfart. Läget är inte heller speciellt bra om man ska till city och inte har bil. Det enda positiva var att det va…

Det mesta med detta hotell känns slitet (speciellt rummen är väldigt slitna) och på halvfart. Läget är inte heller speciellt bra om man ska till city och inte har bil. Det enda positiva var att det var hyfsat billigt. Men såhär i efterhand så hade ett mer centralt hotell varit att föredra då alla transporter till/från city också kostar pengar. Skulle inte rekommendera detta hotell till någon.
Läs mer
2.320.94.000 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK