Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Handen, Sverige

Quality Hotel Winn, Haninge

Haninge,  Sverige Stängt 13.12.15 - 30.09.16

Quality Hotel Winn, Haninge renoveras och öppnar igen hösten 2016 med 119 totalrenoverade hotellrum och 15 nya konferenslokaler. Bara 20 minuter söder om Stockholm, med gångavstånd till Haninge Centrum, bygger vi ett konferenshotell tillgängligt för alla.

Quality Hotel Winn, Haninge 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Haninge

En del möten kräver mer än ett blädderblock. Hos oss finns stora möjligheter för alla slags möten, stora som små. Ett kort möte med några få deltagare är precis lika viktigt som en konferens med över hundra personer. 

Alla slags möten

Frukostmöten, heldagskonferenser, kongresser, årsmöten. Vi älskar möten, alla slags möten, inte ett möte är det andra likt. Hör av dig till oss för ett förslag eller offert på just ert möte.

Konferenslokaler

Quality Hotel Winn i Haninge erbjuder 14 ljusa, moderna lokaler med kapacitet för upp till 200 personer i biosittning. Läs mer om våra konferenslokaler här.

Quality Breaks

Under konferensen har ni tillgång till vårt populära koncept Quality Breaks med mjukglass, popcorn, frukt och kakor. Vår trivsamma lounge är perfekt för socialt umgänge och informella möten, både under och efter konferensen.

Motion under konferensen

En vända till gymmet eller en promenad framkallar ofta nya ideér, därför erbjuder vi våra övernattande konferensgäster fri träning på Najadens gym som ligger på hotellet första våning. Vi kan även erbjuda olika aktiviteter i Rudans friluftsområde där det finns generösa grönområden, fina motionsspår och badplats. 

Mötesrådgivare med passion

Vi på Quality Hotel Winn, Haninge, gör saker du inte visste att du skulle be om. Hur ska ni på ett bra sätt uppnå mötets eller konferensens mål? Våra mötesrådgivare hjälper er att skräddarsy mötet efter era behov, ger råd om hur programmet kan utformas och tipsar om olika metoder som kan användas under konferensens gång. 

Våra bästa tips

Våra mötesrådgivare finns på plats för att göra er konferensupplevelse hos oss så bra som möjligt. Här följer några av rådgivarnas bästa tips för en kul, aktiv och givande konferens hos oss.

- Walk and talk: Ge deltagarna en eller flera frågor att samtala kring, två och två medan de promenerar runt sjön Rudan.
- Fysisk aktivitet på era villkor: Allt från 5 minuter utan ombyte i lokalen eller 30 minuters fysiskt cirkelpass där gruppens gemensamma prestation är viktigare än den individuella.
- Energizer: För att ge deltagarna ny energi, ökad koncentration och ett gott skratt under en lång mötesdag – boka en energizer med oss! Det är en kort ”powerminglingsövning” som vi gör med gruppen inne i er konferenslokal. Efter några få minuter har deltagarna fått kraft att åter vara aktivt närvarande på ert möte.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss
för mer information och förfrågning
på 08-745 75 21 eller via q.conference.winnhaninge@choice.se

2.311.63.057 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK