Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Handen, Sverige

Quality Hotel Winn, Haninge

Haninge,  Sverige Stängt 13.12.15 - 30.09.16

Quality Hotel Winn, Haninge renoveras och öppnar igen hösten 2016 med 119 totalrenoverade hotellrum och 15 nya konferenslokaler. Bara 20 minuter söder om Stockholm, med gångavstånd till Haninge Centrum, bygger vi ett konferenshotell tillgängligt för alla.

Quality Hotel Winn, Haninge 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Haninge

Nya Quality Hotel Winn, Haninge totalrenoveras just nu och öppnar igen med pompa och ståt hösten 2016. Varmt välkomna till Sveriges mest tillgängliga hotell och Haninges egna vardagsrum!

Läge

Du hittar oss 20 minuter söderut med pendeltåg från Stockhom C, 10 minuter från Stocksholmsmässan och 1 minut från pendeltågsstationen Handen. Mitt i ett av Stockholms mest expansiva område. 

Tillgänglighet

Det är inte utan anledning vi stoltserar med att kalla oss för Sveriges mest tillgängliga hotell. Det byggs just nu 119 nya hotellrum varav 12 är fullt handikappanpassade i smakfull stil. I ytterligare 12 hotellrum har vi tagit bort trösklar och duschväggar för bättre framkommlighet för exempelvis rullator. Det byggs även ett antal hotellrum som är anpassade för personer med syn- respektive hörselnedsättningar. I allmäna utrymmen kommer det att finnas taktila slingor och vi bygger olika höjdnivåer i bland annat reception och bar. Det ska vara enkelt för alla att mötas hos oss.

Konferens

Hotellets nyrenoverade konferensavdelning kommer att kunna erbjuda 15 fina, ljusa möteslokaler med de senaste tekniska lösningarna och kan anpassas efter dina behov. Vår tillmötesgående personal finns på plats under hela dagen. Hos oss är din konferens i trygga händer.

Brasserie X och Bar X

Det populära restaurangkonceptet Brasserie X flyttar in och skapar en levande miljö både dag- och kvällstid. Här serveras vällagade, välkända och klassiska maträtter från det franska köket, som med smak och stil möter våra skandinaviska mattraditioner, både till lunch och middag. Bar X är perfekt för fördrinken, after work, onsdagsölen, den sena matbiten eller uppsamlingen efter middagen. Här kommer det också att anordnas livespelningar och andra typer av event.

Haninges egna vardagsrum

Välkommen till Haninges egna vardagsrum! I centrala Haninge hittar ni oss; en levande mötesplats, där ni kan sitta och arbeta i lobbyn, ha informella möten vid vårt community table, möta vännerna för en after work, äta en bit mat eller bara njuta av en kopp kaffe. Se oss som ert vardagsrum och en naturlig mötesplats, alla dagar i veckan.

Omgivningar

Med gångavstånd till Haninge Centrum shoppingcenter och Rudans friluftsområde finns det möjlighet att både leva cityliv och få fina naturupplevelser när du bor hos oss. Vi är även en bra utgångspunkt om du vill utforska vackra Utö och Dalarö i Stockholms skärgård.

Träning och friluftsliv året om

Friluftsområdet Rudan ligger precis runt knuten. Här hittar du flera olika löparspår och en elbelyst slinga på 2,5 km. Vintertid finns fina längdspår och vid snöbrist anordnar man en slinga på konstsnö. På sommaren lockar sandstrand, bryggor, frisbeegolf och möjlighet till fiske. Fiskekort finnas att köpas i vår reception. Det finns även stora fina grönområden där man kan spela brännboll, boule, beachvolleyboll eller grilla. Vill man hellre träna inomhus så finns det tillgång till ett gym i samma byggnad mot en mindre kostnad. Vi har även en bastu som kan bokas i receptionen.

Följ med på resan!

Vi ser fram emot att kunna välkomna dig till nya Quality Hotell Winn Haninge i höst, men tills dess kan du följa vår resa mot öppning av Sveriges mest tillgängliga hotell på Instagram, Snapchat och Facebook.

Vi ses i höst, nedräkningen har börjat!

 

Kontakt

  • Rudsjöterrassen 3 13640 Haninge , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg

Pendeltåg mot Västerhaninge eller Nynäshamn, gå av vid Handen.

Buss

Buss till Handenterminalen.

Från Arlanda flygplats

Flygbuss eller Arlanda Express till Stockholm Central. Byt därifrån till buss, pendeltåg eller taxi.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Stockholm eller Taxi 020.

Om Quality Hotel Winn Haninge

Antal hotellrum

119 st - 260 bäddar

Antal konferenslokaler

15 st - plats för över 680 deltagare

Avstånd flygplats

Arlanda flygplats: 62,3 km,
ca 1 timme med bil

Avstånd lokaltrafik

Pendeltågstation Handen: 200 m  
Stockholm C: 21,2 km, ca 20 minuter med bil

Om Quality Hotels

2.311.63.057 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK