Strejk i hotell- och restaurangbranschen

Det är strejk i den norska hotellbranschen, men de flesta av våra hotell är fortfarande öppna. Se vilka hotell som är påverkade och få mer information. #LINK_SE#

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Samhällsansvar

Samhällsansvar

Inom Nordic Choice har vi höga mål och ett brett engagemang. Därför mäter vi framgång utifrån tre olika punkter: samhällsansvar, sociala och ekonomiska resultat.

 • UNICEF

  Läs om vårt nya projekt Free to grow

 • Miljöengagemang

  Vi ska minska våra avtryck

 • Mångfald

  Vi är stolta över att vara en verksamhet som rymmer mångfald

 • Hållbar mat

  Hälsosam och hållbar mat är viktigt för vårt värdeskapande

UNICEF

Alla måste ta ansvar för vår planet. Vi samarbetar med en rad olika oranisationer, däribland UNICEF. Här kan du läsa mer om aktuella och tidigare projekt vi genomfört tillsammans med dem.

Lokalt ansvar

Med 12 000 engagerade medarbetare kan vi påverka förhållandena runt omkring oss. Hotellen vill vara ansvarsfulla aktörer och goda grannar. Läs om vad hotellen gör i det egna närområdet.

Skydd av regnskog

Medan vi vaktar regnskogen under arbetstid, tar våra gäster nattskiftet. Bara genom att helt enkelt vakna upp på ett Nordic Choice-hotell, har du skyddat 100 m2 regnskog i ett år.

2.311.63.000 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK