Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Lokalt samhällsansvar: Så stöttar vi grannskapet

Vi vill vara ansvarsfulla aktörer och goda grannar. Med fler än 200 hotell har vi möjlighet att påverka förhållandena runt omkring oss. Det är en del av kulturen på Nordic Choice Hotels.

Alla kan göra något. Det är ledorden i Nordic Choice Hotels lokala samhällsansvarsområde. 

Små och stora projekt i hela Norden 

År 2016 lanserade Nordic Choice Hotels en intern WeCare-fond, där hotellen kan söka stöd till lokala projekt. Några av vinnarna kan du läsa mer om längre ner. Under åren har flera hotell fått stöd från fonden till olika aktiviteter och projekt som på ett eller annat sätt bidrar till det lokala samhället. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och för oss är det en del av vår kultur att agera ansvarfulla aktörer.

Engagerade medarbetare

Med så många engagerade medarbeterare och hotell, har vi möjlighet att påverka förhållandena omkring oss. Det skapar värde för lokalsamhället, men också stolthet och ännu större deltagande och intresse hos de anställda och även hos hotellens gäster. Nordic Choice Hotels har anordnat flera olika aktiviteter och samarbeten genom åren, nedan kan du se exempel på lokala aktiviteter som vi arbetar med.

Läs mindre

Ensam julgran söker klappar

I december varje år genomför alla våra hotell insamlingen som går under namnet Ensam julgran söker klappar. Syftet är att sprida julglädje och ge utsatta barn och unga en bättre jul.

Alla hotell inom Nordic Choice Hotels samarbetar med lokala organisationer som de själva valt ut. Alla julklappar som läggs under julgranarna på hotellen går sedan till de utvalda organisationerna.

Julklappar

Sedan 2012 har fler än 450 000 gåvor samlats in!

Mer om Ensam julgran söker

En julsaga från norska Skien

Allla våra hotell gjorde en fantastisk insats under 2017 års Ensam julgran söker klappar, men ett hotell stack ut lite extra. Här slog man nytt rekord i antalet insamlade julklappar och det var just ett speciellt ögonblick som gjorde starkt intryck på hotelldirektören.

Julsagan från Skien

Vill du veta mer?

WeCare är Nordic Choice Hotels samhällsansvarsarbete

Vill du veta mer om vilka andra områden som det satsas stort på inom Nordic Choice Hotels? Klicka på knappen så kommer du tillbaka till startsidan! 

Till startsidan för WeCare
2.566.101.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.