Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Samhällsansvar

Socialt engagemang

I Nordic Choice tar vi ansvar utanför hotelltrappan. Antingen det är att servera mat till ortens hemlösa eller arrangera maraton för UNICEF. Oavsett företagskedja, oavsett hotell, är detta något av själva kärnan hos Nordic Choice.

 

Alla har ett ansvar att hjälpa andra som inte har det lika bra. Det kan vara i grannskapet eller långt borta, för miljön eller för människor. Det här gäller naturligtvis även Nordic Choice, och vi är stolta över att ha medarbetare som vill ta ansvar som sträcker sig utanför den egna hotelltrappan.

Hotellen tar ansvar 

Vi har en vision som säger att med energi, mod och engagemang ska vi skapa en bättre värld. Våra hotell fyller denna vision med innehåll.
Läs om vad vi gör inom lokalt samhällsansvar

Free to grow - Samarbete med UNICEF

Vi startade vårt samarbete med UNICEF 2008, när vi jobbade för att fler barn skulle få tillgång till rent vatten. Nu fortsätter vi samarbetet med projektet Free to grow. Tillsammans med UNICEF ska vi bidra till att ge barn som utsatts för våld, övergrepp och sexuellt utnyttjande en tryggare vardag. Läs mer om Free to grow här

Water for life

Vårt samarbete med UNICEF startade 2008 med projektet Water for life. Det syftade till att säkra tillgången till rent vatten för fler barn i världen.
Läs mer om Water for life

50 for life

 

50 for life är vår kampanj för nödhjälp där intäkterna går till UNICEF:s nödhjälpsarbete i katastrofdrabbade områden. Svält- och torkkatastrofen på Afrikas horn var den största katastrofen i området på över 60 år. UNICEF var på plats med matpaket, vaccinationer och vitamintillskott till de drabbade barnen. Genom "50 for life" fick hotellgästerna möjlighet att lägga till 50 kronor på hotellnotan när de checkade ut. Sammanlagt 200 000 norska kronor samlades in under september. Nordic Choice matchade beloppet så att 400 000 kronor från oss och våra gäster kunde skänkas till de drabbade på Afrikas Horn.

Tidigare har vi ordnat insamling till jordbävningsoffren på Haiti, då vi sammanlagt fick in 600 000 norska kronor.

2.311.63.057 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK