Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Samhällsansvar

Mat

Maten har stora konsekvenser för miljön och klimatet. Vi vill att gästerna äter mat som är hälsosam och som produceras med omtanke för miljön. Det skapar värde både för gästerna och för oss.

Varje dag besöker nästan 20 000 gäster våra hotell.

Det motsvarar cirka sju miljoner gäster på ett år. Mat är en stor och viktig del av den produkt vi marknadsför och erbjuder våra gäster. En stor del av vår omsättning kommer från just mat. Mat är inte bara en nödvändighet, den bidrar till att skapa en positiv hotellupplevelse. Hos Nordic Choice Hotels ska maten vara en av anledningarna till att våra gäster väljer oss – gång på gång.

Det vi serverar påverkar vår hälsa, miljö och givetvis djuren som förser oss med mat. I egenskap av Skandinaviens största hotellkedja vill Nordic Choice Hotels inte bara servera våra gäster goda matupplevelser, vi vill även bidra till en positiv samhällsutveckling. Därför satsar vi på hållbar mat.

Sedan 2008 har Nordic Choice Hotels erbjudit sina gäster ekologiska alternativ på frukostbordet. Men hållbar mat är mer än ekologi. Nordic Choice Hotels vill satsa helhjärtat på hälsa, klimat och miljö. Vi vill servera mer frukt och grönt och främja både djur och rättvisa villkor för de som producerar råvarorna. Vi ska kasta mindre mat och stödja hållbar förvaltning av naturresurser. Allt detta gör vi med visionen:

Vi ska äta oss till en bättre värld. Det lönar sig för hälsa, djur, miljö och oss människor – och det är löjligt gott!

 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.