Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Välkommen till boutiquehotellet Clarion Collection Hotel Bastion i Oslo. Här bor du nära centralstationen Oslo S, flygtåget och butikerna på Karl Johan. Och för dig som önskar bjuder vi både på eftermiddagsfika och kvällsmat!

Clarion Collection Hotel Bastion 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bastion

83% av våra gäster rekommenderade detta hotell

baserat på 1120 gästomdömen.
4
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Fantastisk service

den 26 augusti 2016, , Alfred R

Kom till hotellet på kvällen och det serverades lättare middag på hotellet, vilket alltid är trevligt. Personalen super schyssta och hjälpsamma. Mycket trevliga rum centralt i Oslo. Frukostbuffén mät…

Kom till hotellet på kvällen och det serverades lättare middag på hotellet, vilket alltid är trevligt. Personalen super schyssta och hjälpsamma. Mycket trevliga rum centralt i Oslo. Frukostbuffén mättade under en längre tid och var hälsosam och god.
Läs mer
5

Mycket trevligt hotell

den 22 augusti 2016, Solna, Sverige, 526evav

Så trevligt hotell. Atmosfären! Gratis kvällsmat, trevligt och gott. Personalen allt igenom bra. Ligger bra till från tågstation och stan. Rummet höll hög standard. Frukosten hade allt man behövde.…

Så trevligt hotell. Atmosfären! Gratis kvällsmat, trevligt och gott. Personalen allt igenom bra. Ligger bra till från tågstation och stan. Rummet höll hög standard. Frukosten hade allt man behövde. Topp.
Läs mer
3

Centralt hotell

den 12 augusti 2016, Göteborg, Sverige, Lena42679

Bra centralt läge på hotellet. Gångavstånd till Operan, Akers brygga, Karl Johan och Akers hus. Inte trevligaste gatan dock. Granne med en sunkig krog på ena sida och på andra sidan en thaimassage och…

Bra centralt läge på hotellet. Gångavstånd till Operan, Akers brygga, Karl Johan och Akers hus. Inte trevligaste gatan dock. Granne med en sunkig krog på ena sida och på andra sidan en thaimassage och ytterligare lite längre bort på gatan låg en stripteaseklubb. Hotellet bestod av många trånga och vindlande trappor och korridorer då hotellet är inrymt i två gamla fastigheter som troligtvis har varit lägenheter innan. Lite slitet i trappor och trapphus. Gammal hiss. Ingen parkering. Fick parkera i ett parkeringshus cirka 10 minuter bort vilket var det närmaste. Vi var två vuxna och två barn 11 respektive 15 år som skulle bo fem nätter och hade bokat ett deluxe dubbelrum med två extra sängar. Först fick vi rum 311 ett väldigt konstigt rum. Från hotellkorridorerna tog man tre steg ner till rummet och känslan var att man kommer ner i källaren. Den känslan förstärktes ytterligare av att det enda fönstret var ett hörnfönster in mot en innergård. Väldigt mörkt och murrig inredning dessutom. Stort och fint badrum med jacuzzibadkar samt separat dusch. Vi valde dock att byta till ett annat rum med vanliga fönster ut mot gatan för att få in dagsljus. Det rummet var betydligt mindre och när de fällde ut extra sängarna kunde kan inte ta sig från två sängar till toaletten! Vi möblerade dock om så det fanns golvyta att ta sig fram på men det var fortfarande trångt. Mycket smala extra sängar som femtonåringen låg igenom samt var för lång för. Rummen är inredda i engelsk kolonialstil och är ganska mörka och murriga. Mycket lite allmän belysning i rummet. I hallen var det väldigt mörkt. Väl fungerande AC och i badrummet fanns det golvvärme. Dusch i badkar vilket alltid är en utmaning. Den lilla glasväggen som skulle ta duschstrålarna var alldeles för liten vilket resulterade i att vattnet hamnade på golvet. Värdelöst! Bra duschmunstycke och bra tryck i duschen. Dock fungerade inte temperaturen tillfredsställande. Det pulserade hela tiden mellan kallt, normalt till skållhett. Högst obehagligt. Hotellet förser en med schampo, duschtvål, hudkräm och balsam i separata små förpackningar vilket är bra. Men det räcker ju inte med en stycken av vardera till fyra personer! Dessutom fyllde hotellet inte på under vår vistelse. Små, tunna duschhanddukar. Extrem trång frukostmatsal. Svårt att komma fram till maten. Dessutom svårt att hitta sittplatser till fyra personer på morgonen. Frukosten slutades serveras kl 9.30 på vardagarna. Lite tidigt när man är på semester. Magert brödutbud. Man kunde grädda sina egna pannkakor vilket resulterade i lång kö vid en redan trång passage vid maten samt att man luktade matos kläderna. Kaffe och te finns vid receptionen samt frukt som man kan ta under hela dagen och på kvällen serveras en lättare måltid. På eftermiddagen kan du grädda dig en pannkaka. Trevlig personal. Särskilt damerna i receptionen. Tycker inte att det är ett fyrstjärnigt hotell. Max tre.
Läs mer
5

Monica Li

den 2 augusti 2016, Oslo, Norge, S9366XJmonical

Trevlig personal, både i reception och matsal. God mat och frukost med ekologiska varor. Utsikten från min balkong var fin, jag uppskattade rummet längst upp, även om personalen föreslog att jag kunde…

Trevlig personal, både i reception och matsal. God mat och frukost med ekologiska varor. Utsikten från min balkong var fin, jag uppskattade rummet längst upp, även om personalen föreslog att jag kunde byta.

Svar från ägaren

den 7 augusti 2016

Hei hei, Tusen takk for at du roser vårt personal! Vi setetr stor pris på å høre at dere hadde det så hyggelig hos oss, at personalet fikk dere til å føle dere som hjemme. Vi ønsker deg varmt velkommen tilbake!

Läs mer
4

Anna tycker

den 2 augusti 2016, Oslo, Norge, annahR4172GR

Litet, men trivsamt rum - trist med endast en vägg som utsikt. God o lagom frukost. Kvällsbuffén helt godkänd. Läget var toppen, inte mitt i smeten så man slapp ljud från barerna vid Karl Johan. Sköna…

Litet, men trivsamt rum - trist med endast en vägg som utsikt. God o lagom frukost. Kvällsbuffén helt godkänd. Läget var toppen, inte mitt i smeten så man slapp ljud från barerna vid Karl Johan. Sköna sängar.

Svar från ägaren

den 7 augusti 2016

Hei hei, Tusen takk fro din anbefaling av Bastion her på Tripadvisor, vi setter stor pris på din tilbakemelding. ved ditt neste besøk, kanskje du vil legge til litt ekstra og få bo på ett av våre flotte deluxe rom. De er innredet i boutique silen og alle har hver sitt unige møblement. Rommene vender også ut mot gaten, men anses alikevel som stille og rolige. Vi ønsker deg en god søndag og varmt velkommen tilbake!

Läs mer
2.320.101.000 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK