Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Tillfälligt bostadsbehov för personalen?

Med företagslägenheter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg och Lund löser vi både tillfälliga och längre bostadsbehov för dina anställda och konsulter. Tryggt, enkelt och flexibelt.

En företagslägenhet ger förutsättningarna som behövs för en bättre vardag. Bostäderna är möblerade och fullt utrustade. Här kan man laga mat, bjuda hem vänner och familj och koppla av. Helt enkelt ett bekvämare boende för längre vistelser.

Företagsbostäder: Sveriges största leverantör av företagslägenheter

Företagsbostäder är ett systerbolag till Nordic Choice Hotels. Lägenheterna som erbjuds är centralt belägna, möblerade och fullt utrustade inklusive personlig 24-timmars jourservice. De kan bokas för både kortare och längre perioder och är ett tryggt och kostnadseffektivt alternativ till den traditionella andrahandsmarknaden på lägenheter.

 

Se utbud och boka här

Frågor och svar

Hur går det till att boka företagslägenhet? Vad kostar det? Här kan du läsa mer om hur det fungerar att hyra longstay-boende.

Vanliga frågor och svar

 

Om du inte hittar svaret på din fråga kan du alltid kontakta Företagsbostäder på telefon 010-7075500 eller via e-post till reservations@foretagsbostader.se.

Företagslägenheter där du behöver

Med bostäder i 6 av Sveriges största städer är det lätt att hitta boende som passar dina behov.

2.566.102.004 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.