Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

Trygga konferenser och möten på Nordic Choice Hotels

Oavsett om du planerar ett företagsevent eller din egen bröllopsfest med den närmsta familjen kan du hitta din lokal här. Vi finns i hela Norden och har lokaler för alla tillfällen. På alla hotell har vi rutiner för att du ska få en säker vistelse.

Här kan du läsa om destinationerna där våra anläggningar finns, koncept och möjligheter hos Clarion Hotel®, Comfort Hotel®, Quality Hotel™ och alla fristående hotell. Längst ner finns en översikt över alla orter där du kan hyra lokaler. Välkommen!

För dig som letar efter en lokal till mötet, stämman, intervjun, kickoffen eller konferensen har vi gjort det superenkelt att få en överblick över utbudet av lokaler på destinationen som du är intresserad av. 

Vart vill du åka?

På sidan för din valda stad kan du filtrera ditt sökresultat och se anläggningarna som matchar dina önskemål. Behöver du en lokal för 15 eller 500 deltagare? Vill ni koppla av i en bastu efter mötet eller äta middag tillsammans så kan du filtrera ditt resultat efter det också. Du får också en snabb överblick över antal lokaler och hotellrum det finns på respektive hotell, samt hur många deltagare som får plats i den största lokalen. Med kartvyn får du snabbt få ett grepp om var anläggningen ligger och välja det natursköna läget eller citypulsen - du bestämmer! När du är redo att skicka din förfrågan kan du sända den till alla hotell du är intresserad av samtidigt.  

Spara dina favoriter

Vill du spara dina favoritanläggningar? Klicka på den gröna knappen under hotellnamnet så sparas anläggningen tills du är redo att skicka förfrågan.  

Nyfiken på en viss anläggning?

Vill du veta om anläggningen har ett gym, parkeringsplatser, restaurang, bar eller kanske pool? På hotellets informationssida får du veta mer om den specifika anläggningen. Välj din destination längst ner på sidan och klicka sedan på anläggningen du är nyfiken på.   

Såhär skickar du en lokalförfrågan

Den lilla gröna ikonen, högst upp till höger, tar dig till formuläret för att skicka din förfrågan. Fyll i dina önskemål och klicka på knappen "Fortsätt" för att se en sammanställning. Sedan är det bara att skicka din förfrågan. Vi ses snart på våra hotell!

Läs mindre

Nu kan du boka möten online

På Nordic Choice Hotels kan du direktboka mindre möten online på ett urval av våra hotell. På Book a meeting kan du bland annat se pris och tillgänglighet för ett specifikt konferensrum, se 360-bilder, bestämma möblering, beställa mat samt boka och betala för mötesrummet direkt. 

Välj och boka mötesrum nu
Unmute Your Business!

Ska er konferens vara bra, bättre eller bäst?

Visst är det härligt att kunna träffa kollegorna igen? Och självklart vill vi göra det så enkelt och tryggt som möjligt för er när ni möts. Därför kan ni välja mellan våra tre konferenspaket Bra, Bättre eller Bäst – där även middag, hotellövernattning och frukost morgonen efter ingår. Sätt guldkant på er nästa konferens!

Läs mer om konferenspaketen

Detta gör vi för att skapa trygga möten:

  • Många hotell har möjlighet till videomöten, så att fler kan delta, men från olika rum.
  • Handsprit finns vid ingången och i möteslokalen. Affischer om smittskyddsrutiner och avståndsmarkörer finns uppsatta.
  • Utsatta ytor torkas regelbundet under konferensen.
  • All matservering, i eller utanför lokalen, följer myndigheternas rekommendationer.
  • Beställaren ska dela en deltagarlista med hotellet. För att säkerställa att regler följs och för eventuell smittspårning i efterhand.

 

Läs mer om Safe Stay - våra smittskyddsåtgärder

Hybridmöten

Packa väskan, det är dags för hybrid-konferens!

Ett hybridmöte är ett proffsigt upplägg som kanske till och med är ännu smidigare än vad vi är vana vid. Mötet kan pågå på flera olika platser i realtid, både ansikte mot ansikte och med moderna, digitala upplevelser. Hur ballt vore det inte att alla kan se chefen stå tillsammans med dig på scenen när ni i själva verket är 450 km ifrån varandra?

Läs mer om hybridmöten

Lokaler på fler än 100 destinationer

Nordic Choice Hotels möteslokaler finns på över 100 destinationer i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Litauen. Från Malmö och Köpenhamn i syd till Tromsø i norr. Från Bergen i väst till Helsingfors i öst - och allt däremellan!

Våra kedjor

Vi vet att du som besöker oss är unik. Är du traditionell, modern, historienörd, först med det senaste eller kanske allt i ett? Lika unik som du är – lika unika är våra kedjor. Välj och vraka på koncept och lokaler nedan!

Clarion Hotel®

På Clarion Hotel kan allt hända. Det förutsägbara möter det oväntade. Möjligheterna är många, begränsningarna är få. Mötet mellan två personer är lika viktigt som det mellan 3 000 konferensgäster.

Med konferenshotell i citykärnorna och nära stora flygplatser hittar du alltid ett Clarion Hotel nära din önskade destination.

Se alla anläggningar här

Quality Hotel™

Livet är ett äventyr! På våra Quality Hotel finns det rum för glädje, skratt, utmaningar och nya upplevelser. Här är allt ordnat för att du ska få en så smidig och lyckad upplevelse som möjligt.

Quality Hotel finns över hela Skandinavien, både i storstäder och på mindre orter. Vid de flesta anläggningarna finns det egen parkering och många konferenslokaler i olika storlekar. Vi ses på Quality Hotel!

Se alla anläggningar här

Comfort Hotel®

Lokalerna på Comfort Hotel är perfekta till de dagarna du behöver säkra ett nytt avtal, träffa en ny affärspartner eller bara sitta out of office i ett par timmar. Och hela tiden är du så centralt det går att komma, mitt i händelsernas centrum!

Våra anläggningar ligger alltid supercentralt och här får du en avslappnad atmosfär, urban känsla och design och de senaste digitala lösningarna – hela tiden med fokus och respekt för Moder jord. Och det kanske bästa av allt, det är extremt prisvärt.

Se alla anläggningar här

Fristående hotell

Alternativet för dig som är ute efter en helt unik anläggning. En plats som ofta är en destination i sig själv. Våra fristående hotell erbjuder just det – enastående, sällsynta och oefterhärmliga platser och anläggningar för konferenser, möten och fester.

Här finns allt från spa och fjäll till city och lyx. Se hela utbudet här! 

Se alla anläggningar här
2.564.413.004 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.