Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Arlandastad, Sverige

Clarion Hotel Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinaviens närmaste mötesplats. Ett levande förstklassigt hotell mitt på Arlanda flygplats - för möte, konferens, event och upplevelser. Med en himmelsk utsikt. 414 hotellrum, 44 möteslokaler, 2 restauranger och en utomhuspool. Välkommen!

Clarion Hotel Arlanda Airport 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Arlanda Airport

Passa på att träna i väntan på flyget. Eller varför inte ta ett dopp i vår utomhuspool?

Pool och solterrass

Vår utomhuspool är 4 x 9 meter och 1,5 meter djup och håller en året-runt-temperatur på 27-29 grader. Kom förbi och ta ett dopp, flyt på rygg och räkna plan. Passa på att lapa lite sol, läs en god bok eller bara ta en paus på poolterrassen i våra fantasifulla Moroso-stolar.

Gym och relax

I vår stora gym- och relaxavdelning finns alla möjligheter till ett bra träningspass. Koppla sedan av i den gemensamma torrbastun. Omklädningsrum finns för både honom och henne. Just nu bygger vi om vår ångbastu till ytterligare en torrbastu.

Löpning

Om du hellre vill ta en joggingtur utomhus finns det möjlighet att springa eller promenera runt Arlanda och till Halmsjön, fråga oss i receptionen så förklarar vi vägen. Se karta över Halmsjörundan.

Entré gym och relax

Även du som inte bor på hotellet kan träna och koppla av i bastun eller ta ett bad i utomhuspoolen mot en kostnad på 50 SEK per person. Omklädningsrum, handdukar, vatten och frukt ingår. Tips! Under våra After Work på fredagar tränar, badar och bastar du kostnadsfritt. Se vår kalender för nästa After Work.  

Träningskort

Våra träningskort är perfekt för dig som arbetar på Arlanda eller ofta reser med långa väntetider och vill hinna träna. Du kan välja mellan engångskort, månadskort, årskort eller klippkort 10 ggr. Träningskorten inkluderar träning, bastu och bad. Kortet finns att köpa i vår reception på plan 3 och priserna hittar du till höger.

Träning, relax och frukostbuffé – 200 SEK

Bästa återhämtningen efter ett träningspass är en riktig bra frukost. Välj att träna i gymmet, ta ett dopp i poolen, koppla av i bastun om du vill och avsluta sedan med en riktigt god frukost. Vi bjuder på ett varierat och hälsosamt utbud med många ekologiska alternativ. I vår frukost finns även både laktos- och glutenfria alternativ. 

Spa hos Sky Beauty

Öm om axlarna? Värker fötterna? Mjuka upp kroppen med en skönhetsbehandling! Vi har ett samarbete med vår granne, skönhetssalongen Sky Beauty. När du som gäst hos oss bokar en behandling och uppger "Kund Clarion" får du en liten present. Spana in de olika behandlingarna i informationsbladet till höger.

Öppettider

Utomhuspool

Alla dagar: 05.30 - 21.00
Varm året runt.

Gym

Alla dagar: 05.00 - 23.00
Åldersgräns 16 år

Bastu

Måndag - fredag: 05.00 - 10.00, 17.00 - 23.00 (önskar du basta på övrig tid, vänligen meddela receptionen)
Lördag - söndag: 10.00 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser

Entré gym, pool och relax

Entré till gym och relax ingår för hotellgäster, använd din nyckel för att komma in. Entré till utomhuspoolen ingår för gäster i superior-, deluxrum och svit. För gäster i standardrum kostar inträdet till poolen 50 SEK.

Träningskort

Engångskort 50 SEK
Klippkort 10 ggr för 450 SEK
Månadskort för 399 SEK
Årskort för 3 999 SEK

Gym, pool, relax och frukostbuffé

200 SEK

2.311.63.057 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK