Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Arlanda Airport

Gym och pool

Öppettider

Utomhuspool

Alla dagar: 05.30 - 21.00
Varm året runt.

Gym

Alla dagar: 05.00 - 23.00
Åldersgräns 16 år

Bastu

Måndag - fredag: 05.00 - 23.00
Lördag - söndag: 10.00 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser

Entré gym, pool och relax

50 SEK/person
Entré till gym och relax ingår för hotellgäster, du använder din nyckel för att komma in. För dig som bor hos oss och vill få tillgång till poolen kostar det 50 SEK vilket betalas i receptionen på plan 2.

Träningskort

Engångskort 50 SEK
Klippkort 10 ggr för 450 SEK
Månadskort för 399 SEK
Årskort för 4 450 SEK

Gym, pool, relax och frukostbuffé

300 SEK

Passa på att träna i väntan på flyget. Eller varför inte ta ett dopp i vår utomhuspool? 

Pool och solterrass

Vår utomhuspool är 4 x 9 meter och 1,5 meter djup och håller en året-runt-temperatur på 27-29 grader. Kom förbi och ta ett dopp, flyt på rygg och räkna plan. Passa på att lapa lite sol, läs en god bok eller bara ta en paus på poolterrassen i våra fantasifulla Moroso-stolar.

Gym och relax

I vår stora gym- och relaxavdelning finns alla möjligheter till ett bra träningspass. Koppla sedan av i den gemensamma torrbastun. Omklädningsrum finns för både honom och henne.

Löpning

Om du hellre vill ta en joggingtur utomhus finns det möjlighet att springa eller promenera runt Arlanda och till Halmsjön, fråga oss i receptionen så förklarar vi vägen. Se karta över Halmsjörundan.

Entré gym och relax

Även du som inte bor på hotellet kan träna och koppla av i bastun eller ta ett bad i utomhuspoolen mot en kostnad på 50 SEK per person. Omklädningsrum, handdukar, vatten och frukt ingår.  

Träningskort

Våra träningskort är perfekt för dig som arbetar på Arlanda eller ofta reser med långa väntetider och vill hinna träna. Du kan välja mellan engångskort, månadskort, årskort eller klippkort 10 ggr. Träningskorten inkluderar träning, bastu och bad. Kortet finns att köpa i vår reception på plan 3 och priserna hittar du till vänster.

Träning, relax och frukostbuffé - 300 SEK

Bästa återhämtningen efter ett träningspass är en riktig bra frukost. Välj att träna i gymmet, ta ett dopp i poolen, koppla av i bastun om du vill och avsluta sedan med en riktigt god frukost. Vi bjuder på ett varierat och hälsosamt utbud med många ekologiska alternativ. I vår frukost finns även både laktos- och glutenfria alternativ. 

2.180.162.605 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK