Strejk i hotell- och restaurangbranschen

Några av våra hotell i Norge kan komma att stängas helt eller delvis på grund av strejken. #LINK_SE# för mer information och för att se om din vistelse påverkas.

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Arlandastad, Sverige – boka nu

Clarion Hotel Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinaviens närmaste mötesplats. Ett levande förstklassigt hotell mitt på Arlanda flygplats - för möte, konferens, event och upplevelser. Med en himmelsk utsikt. 414 hotellrum, 44 möteslokaler, 2 restauranger och en utomhuspool. Välkommen!

Clarion Hotel Arlanda Airport 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Arlanda Airport

94% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 812 gästomdömen.
5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

Super bra

den 28 april 2016, Västerås, 370katarinab

Fräscht och lyxig känsla och inte minst ett bra läge för konferens då människor kommer med flyg och tåg fån hela landet. Proffsig personal som var tydligt var vana vid stora sammanhang! Tyvärr hann vi…

Fräscht och lyxig känsla och inte minst ett bra läge för konferens då människor kommer med flyg och tåg fån hela landet. Proffsig personal som var tydligt var vana vid stora sammanhang! Tyvärr hann vi inte prova gym och pool men det gör vi nästa gång. Tack för denna gång!
Läs mer
5

Detta Hotell gav det lilla extra som man behöver ibland.

den 27 april 2016, Vårgårda, Sverige, karina963

Blev väldigt glada över att bli inbokade på en väldigt fin svit, sådant kan göra hela resan perfekt. Känns roligt när man blir erbjuden det lilla extra, eftersom man bor på samma kedja varje vecka. Ka…

Blev väldigt glada över att bli inbokade på en väldigt fin svit, sådant kan göra hela resan perfekt. Känns roligt när man blir erbjuden det lilla extra, eftersom man bor på samma kedja varje vecka. Kan verkligen rekommendera detta hotell.
Läs mer
5

Mycket bra

den 27 april 2016, Stockholm, Sverige, E1101ODmonicas

Bra flygplats hotell, srvecen är utmärkt, och frukosten väldigt bra. Bra att man kan få frukost även i lobbyn om man behöver lämna hotellet före 05.00. Bekväma rum med alla faciliteter som behövs, my…

Bra flygplats hotell, srvecen är utmärkt, och frukosten väldigt bra. Bra att man kan få frukost även i lobbyn om man behöver lämna hotellet före 05.00. Bekväma rum med alla faciliteter som behövs, mycket sköna sängar.
Läs mer
5

super hotell

den 26 april 2016, Huskvarna, Sverige, Jane A

Ett utmärkt läge när du ska iväg tidigt med flyget. Frukosten var väldigt bra och stort plus för möjligheten till kaffe och smörgås vid 04.30-tiden. Trevlig personal trots den tidiga timmen. Överhuvud…

Ett utmärkt läge när du ska iväg tidigt med flyget. Frukosten var väldigt bra och stort plus för möjligheten till kaffe och smörgås vid 04.30-tiden. Trevlig personal trots den tidiga timmen. Överhuvudtaget inget att gnälla över!
Läs mer
5

Perfekt boende

den 26 april 2016, Linköping, Sverige, stefansN6739LO

Möttes av trevlig och tillmötesgående personal, våra önskemål löstes på ett smidigt och proffesionellt sätt. Rummet var av hög standard, städat och fräscht. Middagen för sällskapet intogs i restaurang…

Möttes av trevlig och tillmötesgående personal, våra önskemål löstes på ett smidigt och proffesionellt sätt. Rummet var av hög standard, städat och fräscht. Middagen för sällskapet intogs i restaurangen och var till allas belåtenhet, god mat och bra service.
Läs mer
2.311.63.000 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK